Door:

Zoeken naar vacatures

Nieuws / 16 juni 2010 /

We kregen regelmatig de vraag van kandidaten of er ook vacatures buiten de eigen woonplaats zijn en hoe je daarop kunt reageren. Zoeken via het kaartje is handig in de eigen regio, maar minder overzichtelijk wanneer je in heel Nnederland aan het werk kunt! Via Mijn Regeltante kun je nu ook handig zoeken in een lijst met ALLE VACATURES van Nederland! 

 

 

 

 

 

<- Hier vind je de nieuwste vacatures die de afgelopen 7 dagen zijn binnengekomen.

 

 

 

 

<- Hier vind je de overige openstaande vacatures

 

 

 

Wanneer je op het inschrijfnummer klikt van de vacature, dan opent deze zich op de Google Maps kaart. Je kunt dan reageren door op Contact te klikken en je motivatie te geven.

Klik hier voor een uitgebreide uitleg hoe te reageren op een vacature.


Je kunt natuurlijk ook via de oude vertrouwde weg zoeken naar leuke banen. Dit doe je via de TAB vacatures op kaart.

 


 

 
 

Eén reactie op “Zoeken naar vacatures”

  1. anna schreef:

    Dag,in het verleden heb ik thuis verzorging voor dag en nacht gedaan en dat is mij toen goed bevallen graag zou ik dat weer willen oppakken bij een oudere man of vrouw of beiden graag hoor ik dat of er nog vraag naar is ik heb alle tijd niets is mij te veel,graag hoor ik het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *