Hoe maak ik een vraag advertentie aan?
Schrijf in als hulpvrager en kies of je als particulier, ZZP’er of bedrijf wilt inschrijven.
- Je ontvangt een email om in te loggen op Mijn Regeltante.
- Vul je gegevens in en beheer je instellingen bij Mijn Profiel
- Vul per zoekfunctie de vragenlijst in en zet je advertentie direct online.
Je advertentie is nu voor alle hulpaanbieders en bezoekers van de website zichtbaar op de kaart!
Hoe kunnen hulpaanbieders mijn advertentie vinden?
Kandidaten zoeken op de kaart naar advertenties in hun regio of reageren op de wekelijkse mailing van nieuwe vacatures. Bij interesse kan de kandidaat de advertentie in zijn contacten lijstje plaatsen of een contactverzoek sturen. Als dat gebeurt krijg je hiervan direct bericht. Je kunt het CV bekijken en de kandidaat afwijzen of besluiten contact op te nemen.
Je kunt natuurlijk ook zelf zoeken naar hulpaanbieders. Stuur een gratis bericht als een advertentie je aanspreekt en kijk of er een reactie terug komt? Koop credits als een advertentie recent is geupdate en je direct contactgegevens wilt opvragen van de hulpaanbieder. Een kandidaat kan er ook zelf voor kiezen zijn/haar contactgegevens aan je op te sturen. In dat geval betaal je als hulpvrager niets!
Wordt mijn advertentie gescreend?
Alle binnenkomende inschrijvingen worden inderdaad gescreend. We letten erop, dat er goede advertenties online komen, zodat altijd beide partijen goed geïnformeerd zijn over de eisen en wensen, dit voorkomt heel veel ergernis. Daarvoor kijken we;
- of de vragenlijst volledig is ingevuld,
- en of je hulpvraag voldoende duidelijk is.
Zien we mogelijkheden om je advertentie te verbeteren? Dan ontvang je een mail met tips om je advertentie en dus de slaagkans, te verbeteren.
Wat zijn de meest gemaakte fouten in een advertentie?
- Je hebt de verkeerde functie gekozen.
- Je advertentie tekst is te vaag of onduidelijk.
- Je biedt een te laag of helemaal geen uurtarief.
Een verkeerde functie
Lees de omschrijving van de functie daarom eerst goed en kies de de juiste functie bij je vraag. Een gastouder aan huis moet je alleen kiezen als je de kinderopvang toeslag wilt aanvragen. Wil je particulier uitbetalen? Kies dan oppas aan huis, zo kun je bovendien met veel meer mensen in contact komen en de meeste gastouders bieden zich ook als particuliere oppas aan huis aan.
Geen aansprekende advertentietekst
Beschrijf duidelijk hoeveel uren je iemand nodig denkt te hebben en welke taken je van ze verwacht. Het is ook aan te bevelen om jouw eigen situatie toe te lichten. Een kandidaat moet het leuk vinden om voor je te werken, beschrijf daarom liefst op een persoonlijke manier wat je te bieden hebt!
Geen passend uurtarief
Biedt altijd een uurtarief! Alleen als je een maandloon biedt kun je de open beschrijving gebruiken. In alle andere gevallen krijgt een advertentie altijd meer respons als de kandidaat weet wat je bereid bent te betalen. Zie wettelijk regels en uurtarief