Hulp vinden is heel gemakkelijk via Regeltante

Hoe werkt het?

Regeltante is een online marktplaats voor particulieren en ZZP’ers.  Gebruikers kunnen hulpvragen plaatsen en diensten aanbieden. Regeltante wil vooral lokaal mensen met elkaar verbinden, zodat je goede hulp aan huis, klanten of werk vindt in jouw buurt. Particulieren en ZZP’ers kunnen GRATIS een hulpvraag plaatsen, profielen bekijken of in het aanbod zoeken.

Omdat we graag willen dat snel aan de slag kunt met een betrouwbare hulp screenen wij alle CV’s van oppassers, klussers en hulp in de huishouding! En kun je altijd je ervaring aan ons melden via het feedback formulier of de misbruik knop.

Stap 1: Inschrijven

Om een advertentie online te zetten, moet je eerst inschrijven via het inschrijfformulier.

Stap 2: Profiel aanmaken

Na inschrijven ontvang je een email met de inloggegevens naar Mijn Regeltante. Je maakt nu eerst een profiel aan met NAW gegevens, zodat we weten wie je bent en waar we je advertenties op de kaart kunnen zetten.

Stap 3 : Advertentie op de kaart plaatsen

Je kunt als vrager en aanbieder GRATIS een advertentie online plaatsen. Je kunt onbeperkt advertenties online zetten, door per functie waarop je zoekt of gevonden wilt worden een advertentie aan te maken. Lees het artikel: Waarom is een advertentie nodig?

Stap 4: Zoeken naar het juiste aanbod

Iedereen met een online advertentie, kan gratis berichten sturen naar andere gebruikers en aangeven dat er interesse is om contact te leggen. Je reageert dus eerst vrijblijvend en kijkt of het aanbod bevalt.  Als je voldoende interesse hebt, kun je contactgegevens uit gaan wisselen. Hiervoor moet je credits kopen.

Wil je hulp bij het zoeken? Kies dan voor onze servicebundel, we maken dan samen met jou de tekst voor de advertentie en stellen je de 3 beste kandidaten voor!

Wat kost het?

Voor het in de lucht houden van het platform zonder adverteerders en de borging van de kwaliteit door screening en klachtafhandeling, hebben wij inkomsten nodig. Dat lijkt logisch maar soms vinden mensen toch, dat alles maar gratis moet zijn. We snappen dat iedereen krap bij kas zit en bieden daarom de gebruikers van het platform een kans om volledig GRATIS van het platform gebruik te maken. Dat doen we door maar 1 van de 2 partijen te laten betalen voor de match. En omdat kandidaten het hardst geld nodig hebben, betalen zij minder dan de klant.

Je kunt als kandidaat daarom al contact leggen vanaf 4,50 euro. Wil je vaker contact leggen dan kun je een bundel kopen, waardoor de prijs uiteraard per contact naar beneden gaat. Als vrager betaal je voor 3x (+1x gratis) contact leggen 24,95 euro. Maar ook daar geldt, dat hoe hoger je bundel hoe goedkoper je contact kunt leggen met meerdere kandidaten.

Garantie?

Is een kandidaat onverhoopt niet beschikbaar, dan ontvang je restitutie op je credits.

Klik om te in te schrijven!