Is een advertentie nodig?

Nieuws / 5 juli 2019 / Linda Woudstra

Veel hulpvragers vragen ons, waarom zij ook een advertentie aan moeten maken voor ze in contact kunnen komen met onze kandidaten.

Het lijkt logisch om gewoon direct als je een geschikte kandidaat ziet op onze website, de contactgegevens op te vragen en de kandidaat te bellen of te mailen. Dus waarom dan dat hele inschrijf gedoe? Je hebt haast en wil gewoon snel even een oplossing vinden!

Jarenlange ervaring met matchen (al 18 jaar!) heeft ons geleerd, dat het voor de kandidaat ongelofelijk belangrijk is om ook te weten waar je voor belt en wat je van de kandidaat verlangt dat zij gaat doen. Heeft een kandidaat die informatie niet, dan kan de kandidaat niet goed beoordelen of zij wel geschikt is of beschikbaar is voor jouw vraag.

Door een advertentie online te zetten, is deze informatie toegankelijk en dat heeft twee voordelen:

  1. de kandidaat kan zelf reageren op jouw advertentie en zelfs haar contact gegevens opsturen, zodat jij meteen antwoord krijgt op je verzoek.
  2. wanneer je contact zoekt met een kandidaat via ons platform, wordt de advertentie altijd meegestuurd en kan de kandidaat deze beoordelen. Omdat je eerst GRATIS berichtjes stuurt, kan de kandidaat checken of haar gegevens nog wel kloppen en deze zo nodig aanpassen. Ze kan ook een gratis berichtje terug sturen als ze niet of onvoldoende beschikbaar is voor jouw functie!

Je investeert dus pas tijd, als je zeker weet dat er een goede match te maken is!

Wij denken dat dit de enige correcte manier is om een succesvolle match te maken!

Niets zo vervelend ten slotte, om iemand te benaderen die geen interesse heeft of net niet meer beschikbaar is. Wij doen er alles aan om de kandidaten te motiveren hun weekschema bij te werken, zodat we mismatches zoveel mogelijk voorkomen. Gebeurt het toch, dan kun je dat in de feedback aangeven! Wij nemen dan contact met je op en zoeken ook uit of een kandidaat nog wel op de kaart mag blijven staan!

Team Regeltante

 

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *