Door: Linda Woudstra

Wat zijn credits?

Credits gebruik je om allerlei extra services, die je als gebruiker optioneel kunt kiezen, mee te betalen. Credits kunnen gebruikt worden om contactgegevens mee op te vragen, maar ook om je advertentie meer onder de aandacht te brengen. Het leuke is dat altijd maar één van de twee partijen credits hoeft te hebben om contactgegevens uit te wisselen.

  1. De hulpvrager kan credits kopen en daarmee eenmalig contactgegevens opvragen voor €14,95 of een bundel kopen om 3x op te vragen voor €24,95
  2. De hulpaanbieder die graag snel aan het werk wil, kan credits kopen en zijn/haar contactgegevens eenmalig opsturen voor €4,50 en daarmee een persoonlijke motivatie sturen aan de hulpvrager. Om vaker te reageren op advertenties kunnen kandidaten ook bundels kopen. 

Er bestaat dus altijd de kans dat je niets hoeft te betalen en GRATIS gebruik maakt van de site.

De credits koop je in bundels die, naar mate je er meer van koopt, goedkoper worden. Credits die je koopt blijven een jaar geldig en zijn te gebruiken bij alle advertenties die je op eenzelfde account online plaatst. Credits zijn niet opnieuw inwisselbaar voor geld.

 

 
 

Reacties zijn gesloten.