Zie je er als een berg tegenop?

Voor werkgevers

Regeltante heeft ook voor werkgevers een interessante aanbieding! Wat zou u ervan denken wanneer u al uw medewerkers GRATIS toegang zou kunnen geven tot het Regeltante platform?

Wij kunnen u een aantrekkelijk voorstel doen om al uw medewerkers een GRATIS creditbundel ter beschikking te stellen. Uw medewerkers kunnen zo niet alleen gratis op onze site adverteren, maar ook bijvoorbeeld 3x GRATIS met een hulp of oppas in contact komen.

Voor wie is dit interessant?

  • Heeft u veel jonge ouders in dienst?
  • Heeft u onregelmatige werktijden?
  • Werken uw medewerkers op oproepbasis?
  • Werkt u met onregelmatige roosters?

Als u 1 of meer keren deze vragen met JA heeft beantwoord dan hebben uw medewerkers waarschijnlijk vaak een hoop gedoe om hun oppasvraagstuk rond te krijgen! Voor hen is het lastig of duur om gebruik te maken van bijvoorbeeld een crèche. Help uw medewerkers met het vergroten van hun netwerk! Via Regeltante komen ze in contact met honderden oppassers in de buurt.

  • Heeft u medewerkers die ook mantelzorger zijn?

Of het nu een kind, een partner of ouder is die extra zorg nodig heeft van uw medewerker; langdurige ziekte kan zijn tol eisen. Hierdoor kan de mantelzorger uiteindelijk zelf langdurig ziek worden. Via Regeltante is het mogelijk om te zoeken naar mantelzorgondersteuners of gewoon extra huishoudelijke hulp in te schakelen zodat niet al het werk op de schouders van de mantelzorger terecht komt. Tijdig een alternatief aanreiken dat de mantelzorger ontlast, kan veel leed besparen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over prijzen? Neem dan contact op met Linda Woudstra via info[at]regeltante.nl.