Door: Linda Woudstra

Zijn de advertenties actueel?

Nieuws / 26 mei 2019 / Linda Woudstra

Het actueel houden van de database met vraag en aanbod is een van de grootste uitdagingen van iedere matchingsite! Iedereen die nog zoekende is heeft er belang bij om zijn vraag duidelijk en helder neer te leggen in de ‘markt’. Maar zodra er een match is gemaakt, zou de advertentie van de vrager eigenlijk offline moeten wordne gehaald om “spookadvertenties” te voorkomen…

Want niets is zo irritant als reageren op een vacature die niet meer beschikbaar is.

Want niets is zo irritant als reageren op iets dat niet meer beschikbaar is. En dat geldt natuurlijk ook voor hulpvragers! Zij willen alleen contact met kandidaten waarvan de informatie klopt!

Helaas vergeten heel veel van onze gebruikers om advertenties OFFLINE te halen wanneer ze niet meer op zoek zijn. Ook wordt er nog te weinig gebruik gemaakt van de mogelijkheid iemand even te bedanken voor zijn reactie met een gratis berichtje.

Stuur een gratis POR berichtje!

Wij adviseren om als een reactie uitblijft om de adverteerder gewoon nogmaals een POR berichtje te sturen. Gebeurt er uiteindelijk toch niets op jouw uitnodiging laat het dan gaan. Of gebruik de mogelijkheid om feedback op de gebruiker te geven! Vaker reageren met een POR berichtje heeft dan geen zin.

Onder water, zoals dat heet in IT vaktermen, herinneren wij automatisch alle gebruikers van het platform om hun beschikbaarheid (weekschema) en relevantie van de advertentie te bevestigen! Krijgen we geen reactie meer en wordt er niet meer ingelogd dan gaat de advertentie na verloop offline. Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er alleen relevante advertenties oline staan!

Team Regeltante

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *