Door: Linda Woudstra

Winnaars: Lof Next Role Model ♀♂ 2010

Nieuws / 4 juni 2010 / Linda Woudstra

Meer dan 5000 stemmen zijn uitgebracht op de Lof Next Role Models 2010. En de winnaars zijn per categorie bekend gemaakt!


De nominatietijd is voorbij. Vele werkende moeders en vaders zijn genomineerd en daaruit zijn de finalisten geselecteerd in vijf categorieën: De Corporate Vrouw De Corporate Man De Maatschappelijk Bevlogen Vrouw De Ondernemende Vrouw De Nieuwe Man Dus lees meer over de finalisten en stem op jouw favoriet!

 

Winnaars!

 

de Corporate Man


de Corporate Vrouw


de Maatschappelijk Bevlogen Vrouw


de Ondernemende Vrouw


 

de Nieuwe Man


 

——

Lof zocht rolmodellen m/v met ambities!

Voor het derde jaar op rij zoekt Lof rolmodellen: Werkende ouders m/v die hun dromen in werk én prive op inspirerende wijze waarmaken. Dit jaar organiseert Lof niet alleen een publiekelijke Lof Next Role Model verkiezing, maar ook in samenwerking met zes grote bedrijven een interne Lof Next Role Model verkiezing naar hun corporate rolmodellen.

 

Nomineren en stemmen via www.lofonline.nl

Van 1 t/m 31 maart 2010 kan iedereen zijn of haar favoriete rolmodel m/v nomineren in de categorieën 'maatschappelijk betrokken vrouwen', 'de ondernemende vrouwen' en 'moderne mannen'. De redactie van Lof kiest uit alle genomineerden drie finalisten per categorie.

 

NIEUW: Lof zoekt ook corporate rolmodellen

Naast de publieke verkiezing, wordt er dit jaar van 1 t/m 31 maart bij Achmea, Essent, PWC, IBM, ABN AMRO/Fortis Bank Nederland en Clifford Chance een interne verkiezing gehouden naar hun rolmodellen. Namens ieder bedrijf wordt één man en één vrouw afgevaardigd naar de publieke stemronde.

 

Wie inspireren het meest?

Vanaf 12 april 2010 kan iedereen vier weken lang stemmen, op de finalisten in de drie publieke categorieën, én op de verkozen corporate rolmodellen bij de diverse bedrijven. Alles komt in de maand april dus samen en Lof is zeer benieuwd naar wie het meest inspireert!

 

Uitreiking van de Lof Next Role Model awards:

27 mei 2010 tijdens het grote event Lead your Life, Live your Ambitions!

Op 27 mei 2010 maakt de jury de winnaars bekend tijdens het grootse ééndaagse event 'Lead your Life, Live your Ambitions!' Lof organiseert dit event samen met de Baak op het prachtige landgoed de Horst in Driebergen. Met in de spotlights: Ambities in werk én privéleven, hoe maak je ze beide waar?

 

De jury van de Lof Next Role Model verkiezing 2010


  • Herna Verhagen, directeur HR bij TNT (voorzitter)
  • Faiza Dadi, Operationeel directeur de Baak
  • Jolanda Holwerda, oprichterster en hoofdredacteur Lof
  • Marije Koets, Directeur Marketing & Communicatie bij Vitae
  • Ferdi Licher, Directeur Coördinatie Emancipatiezaken van het ministerie van OC&W
  • Esther Raats, directeur Talent aan de Top
  • Salem Samhoud, founder en directeur &Samhoud

Platform Lof

Initiatiefnemer van de Lof Next Role Model verkiezing 2010 is Lof, hét multimediaal platform voor moeders met ambitie. Lof heeft de missie om met een tweemaandelijks tijdschrift, een website (www.lofonline.nl) en met het organiseren van debatten, evenementen én onderzoek, een cultuurverandering tot stand te brengen over het denken rondom het combineren van werk en gezin. Samen met het bedrijfsleven, overheid en politiek gaat Lof op zoek naar oplossingen om de combinatie werk en gezin meer vanzelfsprekend te maken. Lof wil door een positieve toonzetting een bijdrage leveren aan de arbeidsparticipatie van vrouwen.

 

De Lof Next Role Model verkiezing en 'Lead your Life, Live your Ambitions!' is powered by ABN-AMRO

 

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *