Door:

VVAA medewerkers krijgen hulp van Regeltante

Nieuws / 13 oktober 2011 /

Steeds meer bedrijven vinden de weg naar Regeltante en kiezen ervoor hun medewerkers te ondersteunen bij het vinden van hulp aan huis. Medewerkers van de Vereniging voor Arts en Auto kunnen via de minimap sinds deze maand met korting op zoek!


De medewerkers van de VVAA (Vereniging voor Arts en Auto) ontvangen in de komende dagen een folder van Regeltante op hun bureau.

 

De directie van de VVAA heeft besloten om alle medewerkers te informeren over de diensten van Regeltante, zodat die iedereen de extra hulp aan huis kan  gebruiken op een makkelijke manier daarbij wordt geholpen door het team van Regeltante.

 

De medewerkers kunnen bij Regeltante met korting zoeken naar allerlei hulp aan huis. Daarvoor heeft de VVAA op haar intranet de minimap geplaatst, zodat medewerkers direct toegang krijgen tot de zoekkaart van Regeltante!

 

We zijn hartstikke blij met deze vermelding op de site en heten alle medewerkers van de VVAA dan ook van harte welkom!

 

Om alle aanvragen in goede banen te leiden zal ons team de regio Utrecht waar de meeste VVAA medewerkers wonen extra wervingsacties opzetten en de CV's van al ingeschreven kandidaten extra controleren op beschikbaarheid, zodat wij zeker zijn dat we een ruime keus aan actueel CV 's zullen kunnen aanbieden!

 

Over de VVAA

VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 100.000 medici, paramedici en studenten voor die beroepen zijn lid van VvAA en doen een beroep op onze kennis, zekerheid en service.

Opgericht in 1924 als een onderlinge autoverzekering van artsen, dierenartsen en tandartsen, is VvAA uitgegroeid tot een ledenorganisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg. Al meer dan 85 jaar maken wij werk van uw vak. Onze producten en diensten zijn afgestemd op de hedendaagse gezondheidszorg en de wensen en behoeften van medisch professionals. Teams van specialisten richten zich dagelijks op de advisering, opleiding en dienstverlening aan professionals in de verschillende beroepsgroepen. Bij zakelijke en persoonlijke aangelegenheden. Maar altijd vanuit het hart van de gezondheidszorg.


Bij VvAA werken ruim 800 mensen, verdeeld over de hoofdvestiging in Utrecht, regiokantoren door het land en tientallen adviseurs in het veld.


 

Wilt u informatie over het plaatsen van een minimap op uw site?


 

Het team van Regeltante

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *