Door:

Nog betere presentatie van kandidaten!

Nieuws / 17 maart 2010 /

De functies op Mijn Regeltante (MRT) zijn verbeterd voor kandidaten! Klanten kunnen nu ook feeback geven met sterren! En een betere vindbaarheid van jouw CV op de website, dit is wat Regeltante voor jou heeft geregeld!


‘Mijn CV’ het derde tabblad in Mijn Regeltante is veranderd in ‘Mijn Profiel’! Alles bij elkaar op één pagina om je CV optimaal in te richten. Je vindt de onderstaande mogelijkheden terug op Mijn Profiel:  • Wiqet player: Laat je profiel opvallen met foto’s en verkoop jezelf met een leuke tekst.

  • NIEUW! Vraag jouw oude klanten om je te beoordelen met sterren! En overtuig daarmee je nieuwe klanten.

  • NIEUW! Vraag klanten feedback te geven via Mijn Regeltante.

  • Maak een perfecte tekst met de vragen uit het inschrijfformulier!

Zo ziet het eruit in Mijn Regeltante:

 


 

Direct aan de slag!


Meer uitleg?

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *