Help, zij zoeken werk!

Nieuws / 19 maart 2015 / de redactie

Regeltante werkt vanaf januari 2015 samen met de B&A groep in Den Haag. Samen brengen we licenties van de software die Regeltante heeft ontwikkeld op de markt voor bedrijven en instellingen in het sociale domein. B&A is sterk als uitvoeringspartner in de WMO.

Een van de projecten van B&A is de werkschool; een fantastisch voorbeeld van hoe kansarme jongeren heel concreet worden begeleid en gecoacht naar een baan. Nog niet alle jongeren  hebben een passende functie gevonden. Wij willen de gebruikers van Regeltante daarom vragen of zij deze jongeren in contact kunnen brengen met een potentiële werkgever, die hen een kans kan bieden om ervaring op te doen.

Hieronder lees je meer over De Werkschool en vind je de contactpersoon die u kunt benaderen mocht je een idee hebben. En natuurlijk stellen wij alvast een aantal jongeren kort aan je voor!

Missie Werkschool

De Werkschool is een landelijke formule, die op regionaal niveau wordt uitgevoerd. Samen met werkgevers, opleiders en gemeenten begeleidt De Werkschool kwetsbare jongeren naar een betaalde baan en blijvende economische zelfstandigheid.

De ondersteuning en coördinatie van de formule is ondergebracht in een landelijke Stichting. Deze stichting bewaakt de kwaliteit, behartigt de belangen, regelt de financiën en verzorgt de publiciteit in de regio. De regionale medewerkers zijn in dienst van de stichting en zijn samen met alle regionale partners verantwoordelijk voor de concrete invulling die in de regio door de werkgevers, jongeren en scholen zelf wordt bepaald.
In de stichting hebben allerlei partijen zitting: vertegenwoordigers van de VO raad, UWV, REA Colleges, (Jeugdzorg Rentray) en diverse brancheorganisaties. Het initiatief wordt landelijk ondersteund door MKB-Nederland en VNO-NCW.

werk zoeken

Zoeken naar een betaalde baan

Zij zoeken werk:

Kevin zoekt regelmaat en een goede werksfeer
Kevin is een rustige, aardige jongeman die het heerlijk vindt om in een rustig tempo bezig te zijn met simpele taken in een bedrijf. Een goede instructie voor elke taak vindt hij prettig en daar luistert hij nauwkeurig naar. Het belangrijkst in een baan zijn voor Kevin een goede sfeer, structuur en regelmaat. Hij kan goed omgaan met kritiek, maar vindt het ook leuk om te horen wanneer hij iets goed heeft gedaan. Hij heeft ervaring met o.a. inpakken en stickeren van dozen, vakken vullen en dieren verzorgen.(omgeving Almere)

Manuel wil met zijn handen werken
Manuel werkt graag in teamverband en kan goed samenwerken met anderen. Mits hij van tevoren de juiste uitleg krijgt, kan hij goed zelfstandig aan de slag. Hij werkt graag met zijn handen en is er niet bang voor om ze vies te maken. (omgeving Tilburg)

Mariella is behulpzaam en collegiaal
Mariella is een vriendelijke en rustige jongedame die goed kan luisteren. Ze is behulpzaam en collegiaal en houdt van een rustige omgeving. Zij werkt hard en wanneer dat gewaardeerd wordt, doet zij nog meer haar best. (omgeving Winterswijk)

Kun jij iets betekenen voor Kevin, Manuel of Mariella?
Neem dan contact op met werkschoolregisseur Tamara via: T.Raalte@werkscholen.nl onder vermelding van Regeltante.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *