Door: Linda Woudstra

Gratis Digitaal Kerstpakket

Nieuws / 15 december 2010 / Linda Woudstra

Voor alle werkende moeders heeft ZakenMoeder een gratis kerstpakket klaar staan. Dit kerstpakket helpt deze vrouwen om de leuke, maar vooral ook drukke decembermaand ontspannen door te komen.

De decembermaand is een leuke tijd. Het is al vroeg donker en buiten is het koud. Binnen maken we het gezellig met kaarsen en versieringen. In huis is het lekker comfortabel warm.Sinterklaas is net voorbij en over iets meer dan twee weken is het kerst. Op je werk is het druk en dan moetook het huis nog versierd worden. Kortom, het zijn niet alleen de donkere dagen voor kerst, maar ook de drukke dagen voor kerst.


We willen veel dingen doen in december. Het huis versieren, een lekker kerstdiner samenstellen, de boodschappen inhuis halen, etc.En natuurlijk willen we ook genieten.Want dat hoort bij de kerstdagen. En juist omdat we zo willen genieten tijdens de feestdagen, wordt de druk in de weken ervoor behoorlijk opgevoerd. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Wezijn zo druk bezig alles goedte regelen voor de feestdagen, dat we helemaal vergeten te genieten van de voorbereidingen. Terwijl die juist zo leuk kunnen zijn. Daarnaast zorgt al die drukte erook nog eens voor dat we tijdens de feestdagen te moe zijn, en er niet echt van kunnen genieten.


Via http://www.helpbijnakerst.nl/ kan het kerstpakket opgehaald worden. Op deze website kan het kerstpakket ook naar andere werkende moeders toegestuurd worden. Er wordt dan een mooie kerstkaart verstuurd waarmee de geadresseerde het kerstpakket opgehaald kan worden.

Voor werkende moeders is de decembermaand extra druk. Naast werk en privé zorgen de voorbereidingen voor de feestdagen voor extra stress. Daniëlle Visser van ZakenMoeder wil deze vrouwen graag helpen, zodat ze kunnen genieten van de hele decembermaand.


In het kerstpakket zit:
– Het Artikel Balans in december, met drie nuttige adviezen voor jouw balans
– Het eBook Help bijna Kerst metallerlei tips die je helpen in deze drukke maand
– Het artikel Kerst styling tips, met onder andere tips overde kerstboom
– Een leukekerst -maandplanner, -boodschappenlijst en -ToDo lijst
– Het artikel Ontspannen met eten tijdens de feestdagen

– Het eBook met verhalen van werkende moeders

 

Het kerstpakket en de kerstkaart is door een aantal ondernemers mogelijk gemaakt: HeleenKlop fotografie, Nooitmeeropdieet.nl, InsideOut, Time en ZakenMoeder.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *