Door:

2010: Nieuwe Vrouwenwoensdag workshops!

Nieuws / 10 januari 2010 /

Wat betekent 2010 voor jou? Gaat het eigenlijk wel prima zoals het gaat of kun je wel wat peper gebruiken het komende jaar? Om je loopbaan te veranderen of versnellen, je bedrijf een boost te geven of om eindelijk te gaan doen wat je écht wilt?






Misschien voel je na de feestdagen wel wat weerstand om aan een nieuw – weer druk – jaar te beginnen? Dan zoek je waarschijnlijk wat meer balans of wens je zelfs een rustiger jaar.

 

Kies een thema dat jou gaat helpen uit de agenda >>

 

Wens en win!

We dagen je uit om in 2010 je wens te bestellen en er een goede start mee te maken. Schrijf je via de Vrouwen-Woensdag-agenda in voor een februari-thema en mail je wens naar info@vrouwenwoensdag.nl o.v.v. 'mijn wens voor 2010'. We verloten in februari een telefonisch speedcoachings-gesprek. Je krijgt 40 minuten persoonlijke tijd van een professional.

 

Vrouwenwoensdag in het hele land

Vrouwenwoensdag organiseert op een laagdrempelige manier uitwisseling en workshops voor vrouwen. Je kunt kennis en ervaring delen en aan de slag gaan met onderwerpen op het gebied van werk en ondernemen, werk/privé, persoonlijke ontwikkeling en opvoeding. Je bent een leuke, inspirerende én leerzame avond bezig met een thema en bekijkt de dingen eens vanuit andere invalshoeken. Dit kan je stimuleren om zaken anders aan te pakken of om iets te doen met je wensen of plannen.

 

Workshops op woensdagavond

De avonden van Vrouwenwoensdag worden op eigen wijze verzorgd door verschillende thema-experts, die het net als jij leuk en inspirerend vinden om samen te werken. Ze bieden je een leuke en leerzame avond! Kies eerst een maand en klik op een thema voor informatie over het thema en de trainer/coach.


  • Inschrijven voor een avond kost € 29,-. (voor ondernemers excl BTW).
  • Tijd: 19.00-22.00u.

Na je inschrijving via de site, verloopt het contact verder via de coach, die je deelname in een groep van ca. 10 vrouwen bevestigt en je informeert je over de annuleringsvoorwaarden en de precieze locatie. Doe mee!

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *