Door: Linda Woudstra

Direct op de hoogte van een nieuw CV!

Nieuws / 31 mei 2011 / Linda Woudstra

Steeds meer kandidaten bellen ons met het verzoek om hun specifieke dienst onder de aandacht te brengen. Maar hoe zorg je ervoor dat tussen ons klassieke aanbod van de hulp en oppas ook een life coach, mediator en pesronal organiser gevonden worden?


Klanten ongevraagd reclame sturen over diensten waarvoor zijn niet staan ingeschreven wordt helaas niet erg gewaardeerd. Zelfs niet als we de gegevens van deze kandidaten GRATIS aan de klant aanboden…

 

Meer dan oppas en hulp

Onze site is vooral bekend voor het vinden van een oppas en hulp, maar wij zien al geruime tijd dat de vrouwen die bij ons klant zijn of kandidaat, heel veel meer en andere actviteiten ontwikkelen. Zo zien we al jaren een gestage uitstroom uit de corporate banen naar het zelfstandig ondernemerschap.

 

De marketingmanager bij Unilever wordt zelfstandig communicatie adviseur. De HRM manager wordt coach of mediator. De accountmanager wordt personal organiser en de communicatie specialist wordt eventmanager. De journalist en fotograaf nemen ook freelance opdrachten aan en ga zo maar door.

Allemaal vrouwen die hun talenten willen blijven benutten en op hoog niveau willen blijven werken…maar waar zitten de klanten?

 

Eindeloos veel talenten

Als Regeltante hebben wij altijd het doel nagestreefd om de vele competenties van mensen onder de aandacht te brengen. Daar zitten hele mooie onverwachtte diensten bij waar je niet direct aan zou denken om die in te schakelen of jezelf eens een plezier mee te doen. Aan de andere kant realiseren we ons dat u als klant niet ongevraagd extra mail wilt ontvangen die in het geheel niet aansluit bij uw vraag…

 

Wij hebben in de afgelopen maanden geëxperimenteerd met mailings en andere ideëen uitgewerkt om het veel bredere aanbod van diensten en talenten dat in onze databases aanwezig is te ontsluiten.

Voor klanten die een actieve zoekopdracht hebben bij Regeltante is een nieuwe dienst ontwikkelt: De CV Mailing. Hier houden we de klanten op de hoogte van alle nieuwe kandidaten die inschrijven of het CV hebben geupdate die met de actieve zoekfunctie overeenkomen. Zo kunt u steeds snel zien of er nog kandidaten bij zijn gekomen die u nog niet eerder heeft gezien.

 

Maar hierin nemen we ook aanbiedingen op van allerlei aanbieders van diensten die voor u ook interessant zouden kunnen zijn. We zijn hier nog lang niet klaar en zullen het aanbod steeds meer verfijnen, zodat u alle extra aangeboden diensten steeds beter op uw vraag kunt afstemmen.

Voor het verfijnen van uw wensen en om aan te geven dat u geen extra mailing wilt ontvangen kunt u dit altijd aangeven bij Mijn Regeltante/Mijn gegevens.

 

Wij hopen dat deze nieuwe dienst onze gebruikers zal bevallen en mocht u nog ideëen hebben dan horen we dat graag!

Linda Woudstra

Directeur Regeltante BV

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *