Door: de redactie

Particulier of ZZP account?

Nieuws / 26 mei 2017 / de redactie

Regelmatig ontvangen we vragen over de juiste manier van inschrijven op de website. Zo ook van deze getalenteerde kandidaat die van vele markten thuis is. Wat is nou handig als je meerdere dingen wilt aanbieden? En waarom zijn er op de site van Regeltante meerdere inschrijfmogelijkheden? We behandelen de vraag en het antwoord van deze kandidate en hopen dat het voor jou ook informatief kan zijn!

Vraag kandidaat:

Graag wil ik regeltante worden, en mijn diensten aanbieden. Deze zijn oa Oppas aan huis, gezelschapsdame, integratief psychotherapeut (Trauma therapie/EMDR etc.), coach, relatie bemiddeling. Masseuse (ontspanning, hot stone, lomi lomi, pulsing etc.)alleen voor dames. 
Hoe kan ik via jullie mijn diensten aanbieden?

Ons antwoord:

Beste S.,
Dank voor je email. In jouw geval zouden we je adviseren om 2 accounts aan te maken. Daarvoor heb je twee verschillende emailadressen nodig. Voor je oppas en gezelschapdame werkzaamheden kun je  beter een particulier aanbod aanmaken.  Hier kun je je diensten aanbieden volgens de regeling dienstverlening aan huis.

Klik hier: inschrijven met particulier aanbod

Voor je coachings en mediation activiteiten, nemen we aan dat je de klant als ZZPer en dus met factuur wilt bedienen?
Voor die functies werk je met het ZZP account, zodat het voor de klant duidelijk is dat je over deze diensten ook echt BTW moet heffen.
Klik hier: Inschrijven met professioneel aanbod (ZZP)

 

Gebruik 2 emailadressen, om makkelijker onderscheid te maken tussen de accounts.
Team regeltante
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *