Door: de redactie

Bureau de Boer: kwaliteit voor kinderen

Opvoeding & verzorging / 8 december 2008 / de redactie

Een nieuw bureau in opvoedingsondersteuning is in wording! Anneke de Boer is Regionale Regeltante in Groningen en haar nieuwe bedrijf gaat Bureau de Boer heten. Anneke’s missie zal zijn: Kwaliteit voor Kinderen. Hoe kun je immers als vrouw prettig werken als het niet goed gaat met je kinderen? Natuurlijk moet het goed gaan qua opvang, maar ook qua opvoeding!

Naast het feit dat ontwikkelingen in onze samenleving ervoor zorgen dat ouders nu meer én andere vaardigheden nodig hebben om hun kinderen goed te begeleiden op weg naar volwassenheid, zien we ook dat veel kinderen tegenwoordig eerder worden losgelaten en naar hun leeftijd al veel verantwoordelijkheden krijgen. Ik vind dat kinderen “gedragen” mogen worden. Niet alleen letterlijk maar vooral ook figuurlijk. Ouders en andere opvoeders mogen én moeten allereerst de rol van vast baken innemen in het huidige snelle en turbulente leven van hun kinderen.

Bureau de Boer zal zich gaan richten op ouders (stief, pleeg, scheidende en gescheiden, werkende etc) en andere opvoeders die beroepsmatig met kinderen te maken hebben (medewerkers kinderopvang, peuterspeelzalen, consultatiebureaus etc). Ook zal Anneke diensten aanbieden zoals interim en projectmanagement, aan kinderopvangbedrijven.
Anneke de Boer; Regionale Regeltante in Groningen
Zie www.bureaudeboer.info

Lees hier het artikel ‘Het mis snijdt aan twee kanten’ over Anneke.

 
 

Reacties zijn gesloten.