Door:

Wat zeggen klanten?

Nieuws / 28 september 2011 /

Wij vinden het heel belangrijk wat klanten van onze dienst verlening vinden en daarom vragen we iedereen om na afloop een onze diensten te evalueren. Soms levert dat heel bijzondere mails op…


Ik heb regeltante gevonden door op google `oppas aan huis den haag` in te vullen. We wilden graag een oppas voor twee dagen in de week en incidenteel voor ´s avonds. Omdat we de zoektocht in eerste instantie zo professioneel mogelijk wilden aanpakken, heb ik eerst een aantal bemiddelingsbureau´s benaderd.

 

Ik ben erg geschrokken van de soms extreem hoge bemiddelingskosten, voor ons geen enkele optie. Een ander uiterste bleek de oppascentrale, waar een meisje op de aangegeven datum als oppas wordt gestuurd, terwijl je haar nooit eerder hebt gezien. Vervolgens moet je niet alleen de spullen in je huis, maar ook je liefste bezit; een baby´tje van 5 maanden en een peuter van net 2 dan maar in goed vertrouwen aan haar overlaten. Voor ons evenmin een optie.


Regeltante bleek de gulden middenweg. Een gevarieerde pakketkeuze met per pakket de mogelijkheid om zelf te zoeken, danwel voor je te laten zoeken. We wilden eenvoudig beginnen met brons, zou dit zonder het gewenste resultaat blijven, dan konden we altijd daarna door naar zilver enz. Door de handige directe betaalmogelijkheden, kon ik gelijk aan de slag. Contactgegevens van drie meisjes uit de buurt opgevraagd en ´s avonds kwam de eerste al kennismaken. Dat was nog ´s efficient.

 

Achteraf bleek de eerste ook degene te zijn die we zochten. Met toch nog wat nadere vragen en onzekerheid naar regeltante gebeld. Ook ideaal, gewoon een telefoonnummer, dat je kunt bellen zonder wachttijd en waar echt met je mee wordt gedacht. Want het blijft niet niks, een onbekende in je huis met je liefste bezit.
Twee jaar lang vroeg ik aan vrienden, bekenden, moeders op de creche, collega´s, ja aan de hele wereld: hoe kom ik aan een goede oppas.

 

Je mag die van mij, bleek niet te werken, jonge mensen zijn drukbezet. Nu heb ik sinds een week zelf het antwoord: Regeltante.nl.

 

Hartelijke groet,

Sigrid van der Heijden 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *