Door:

Vrouwenwoensdag?

Nieuws / 3 november 2007 /

Vrouwenwoensdag is een nieuw initiatief van vrouwen dat vrouwen uitnodigt om met elkaar op zoek te gaan naar ideeën en inspiratie voor positieve veranderingen.Grace Dias van Louter Coaching is initiatiefneemster en Regeltante steunt haar van harte! We willen een landelijk netwerk vormen waarin vrouwen samen doen en delen. /n


Ben jij wel eens benieuwd hoe andere vrouwen gezin en werk combineren? Zoek je meer energie en minder stress? Wil je nu je kinderen groter zijn weer een baan of twijfel je juist over voor jezelf beginnen? Misschien heb jij een ander thema waarover je van gedachten zou willen wisselen.


Grace Dias van Louter Coaching en Regeltante hebben de handen ineen geslagen om maandelijks in zoveel mogelijk plaatsen in Nederland discussie avonden te organiseren onder de naam Vrouwenwoensdag, die elk worden begeleid door professionele coaches.

 

Vanaf januari 2008 kun je vrouwen ontmoeten, die hetzelfde nastreven als jij. Tijdens een laagdrempelige woensdagavond in je eigen regio, kun je elkaar inspireren op het onderwerp van je keuze. Je deelt kennis en ervaring en verruimt je blik. Je kunt elkaar extra motivatie geven om je drukke leven positief te beïnvloeden en iets met je wensen te doen.

 

Vrouwenwoensdag zorgt voor een ontmoetingspunt en een ervaren vrouwencoach die voor de effectiviteit structuur, verdieping en thema-expertise toevoegt.

 

Vind je dit nieuwe initiatief van vrouwen voor vrouwen interessant? 

 Laat het ons weten! 

 Vul het aanmeldingsformulier in: Klik hier

Je ontvangt dan in december vrijblijvend de
Vrouwenwoensdag-agenda

voor 2008 met locaties en thema’s per mail.  

 

Thema’s in 2008 zijn:  •  werk/privé, o.a. balans, effectiviteit, stress verminderen, energie behouden.


  •  loopbaan, o.a. plezier in je werk, herintreden, voor jezelf beginnen.


  • persoonlijke thema’s, o.a. alles goed willen doen, positieve communicatie en
    samenwerking met je partner, assertiviteit.


  • kinderen, o.a. opvoeding.

Wanneer?
Iedere 2e woensdag van de maand zijn er bijeenkomsten, waaraan je kunt deelnemen. Om het initiatief voor zoveel mogelijk vrouwen toegankelijk te maken, is de toegangsprijs per bijeenkomst bewust laag: € 29,-. Voor effectiviteit is 10 de maximum groepsgrootte per coach. Je hoeft overigens geen grote prater te zijn om mee te doen.

Heb je er na een avond behoefte aan om op een thema door te gaan, dan kun je het contact met de andere vrouwen voortzetten in een mini-netwerk. Vind je de toegevoegde waarde en expertise van je coach juist prettig, dan is een vervolgbijeenkomst of een gerichte workshop snel en gemakkelijk te realiseren.Uiteraard willen we Vrouwenwoensdag laten groeien om zoveel mogelijk vrouwen in hun eigen regio te kunnen uitnodigen. Inmiddels doen door het land al 40 enthousiaste bij een beroepsvereniging aangesloten professionele vrouwencoaches mee. Maar we kunnen er nog meer gebruiken. Met name in Friesland, Brabant, Overijssel, Limburg en Zeeland. Ben jij een ervaren coach die zich met passie en betrokkenheid op vrouwen en -groepen richt en geïnteresseerd om dit initiatief te ondersteunen?

Mail dan naar coach@loutercoaching.nl , ovv je gegevens, locatie en specialismen. 


 Vrouwenwoensdag is een initiatief van Louter Coaching en Regeltante.nl in samenwerking met professionele vrouwencoaches en alle vrouwen die het willen ondersteunen.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *