Door: Linda Woudstra

Voor ZZP’ers

Adverteer je diensten en vind nieuwe opdrachtgevers!

In onze klantenkring bevinden zich heel veel ZZP’ers. Zij zijn werkzaam als professional organizers, tekstschrijvers, designers en fotografen. Een mediator die een website wil laten maken is misschien op zoek naar een webdesigner in haar buurt? Of een freelance journalist die een boek schrijft zoekt zoekt wellicht een illustrator?  Maar het kan natuurlijk ook om iets heel anders gaan en zoek je juist een goede printshop of een leuke kinderkapper in jouw buurt.

En waarom zouden wij deze professionals niet ook aan elkaar verbinden?

Het kan allemaal op deze site! Adverteer je diensten en vind nieuwe opdrachtgevers! Alle adverteerders kunnen met elkaar in contact komen via de zoekkaart. Het staat particulieren, ZZP’ers en bedrijven allemaal vrij om een hulpvraag te stellen of aan te bieden.  Bij inschrijven kies je je rol, hiermee wordt het icoon bepaalt waarmee je op de kaart te vinden bent. Zodat het voor iedereen duidelijk is hoe de samenwerking tot stand kan komen.

De rollen waarmee je kunt inschrijven zijn:

  • Particuliere hulp:  je rekent contant met elkaar af en werkt alleen volgens de regeling dienstverlening aan huis.
  • Zelfstandige (ZZP’er): je stuurt de klant een BTW factuur voor je diensten, je werkt zowel voor particulieren, ZZP’ers en bedrijven.
  • MKB bedrijf:  je wilt als kinderdagverblijf, gastouderbureau, thuiszorgbedrijf of uitzendbureau je beschikbare personeel of kindplaatsen via deze site promoten. Of je wilt een andere dienst of product onder de aandacht brengen.

Voor ZZP’ers is adverteren op de site GRATIS, alleen voor het uitwisselen van contactgegevens of het promoten van je advertentie betaal je met credits.

Zie ook hoe werkt het?

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *