Door: Linda Woudstra

Voor bedrijven

Werf klanten, personeel of promoot je dienst of vakmanschap.

Regeltante biedt ook aan bedrijven met meer personeel zeer innovatieve diensten! Wij zijn vooral geïnteresseerd in de samenwerking met het MKB, om zo de lokale economie te versterken. Als bedrijf kun je op verschillende manieren via onze website jouw diensten promoten of op zoek gaan naar personeel of freelancers. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

  1. Personeel werven; onze database omvat 20.000 actieve werkzoekenden waarvan ca. 90% vrouw.
  2. Personeel of kindplaatsen aanbieden; bereik ca. 20.000 bezoekers die zoeken op oppas, gastouder of thuishulp.
  3. Acties, producten of diensten promoten; bereik druk bezette werkende ouders en ouderen die op zoek zijn naar aanvullende diensten.

Een personeelsadvertentie plaatsen

Wij willen onze werkzoekende kandidaten graag een totaal aanbod aan interessante werk bieden. Dit kunnen tijdelijk contracten zijn, freelance opdrachten en natuurlijk ook vaste banen.  Je schrijft in als bedrijf en kiest de advertentietemplate ‘personeel werven’ .  Zowel ingeschreven gebruikers als bezoeker van de website kunnen op jouw advertentie reageren.  Op zoek naar parttime of tijdelijk personeel? Plaats een personeelsadvertentie online en werf uit ons grote bestand van kandidaten de juiste hulp!

Een thuiszorgmedewerker, gastouder of kindplaats promoten?

Wij willen onze klanten en bezoekers graag een totaalaanbod van mogelijkheden bieden. Het staat daarom gastouderbureau’s, thuiszorg organisaties, kinderopvang bedrijven en uitzendorganisaties geheel vrij om hun personeel wat nog beschikbaar is aan te bieden. Ook hier schrijf je weer in als bedrijf en kies in dit geval de advertentietemplate ‘personeel promoten’ .  Plaats de medewerker op haar/zijn eigen woonlocatie anoniem op de kaart zodat zij/hij zoveel mogelijk lokaal aan het werk kan. De respons komt uiteraard bij de contactpersoon van jouw bedrijf binnen.

Een dienst of product promoten?

Ook hier schrijf je in als bedrijf en wil je zoveel mogelijk mensen bereiken die je diensten of producten zouden willen kopen. Kies de functie om in te adverteren en kies de advertentietemplate: ‘productpromotie’

 Wat zijn de advertentiekosten?

Anders dan particulieren en ZZP’ers is het adverteren niet kosteloos, maar wel heel erg goedkoop! Uw advertentie gaat online als je credits hebt gekocht. Dat werkt zo:

  • Schrijf in als bedrijf en vult eerst uw accountgegevens in met de juiste contactpersoon en eventueel uw logo.
  • Kies een dienst of functie waarmee uw wilt adverteren en kiest de juiste advertentietemplate.
  • als gebruikers van de site kosteloos op je oproep kunnen reageren, kom je zo snel mogelijk in contact met de juiste kandidaten of klanten.
  • Koop een credit bundel, waarmee je 10, 100 of meer reacties kunt krijgen op je advertentie. Zolang er credits in je bundel resteren, blijft de advertentie online. Credits bijkopen kan altijd. Zo zorg je ervoor dat je advertentie langer online is en meer gebruikers en bezoekers kunnen reageren.
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *