Door:

Vervul een Hartewens!

Nieuws / 5 augustus 2010 /

Veel chronisch zieken, gehandicapten en ouderen krijgen door het jaar vaak niet de zorg die ze verdienen. In de zomermaanden gaan veel zorgverleners, familie en mantelzorgers op vakantie en ontstaan schrijnende situaties. Dan is er helemaal geen tijd en capaciteit meer om aandacht te geven aan deze mensen. /n /nRegeltante trekt zich het lot aan van deze mensen en wil graag haar steentje bijdragen. Dit doen we door het vervullen van Hartewensen!


Zomeractie!

 

Heb je je hart op de goede plaats? Ben je flexibel? Heb jij deze zomer tijd?

Vind je het geweldig om iets voor een ander te betekenen?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Regeltante start deze zomer een NIEUW project:
Vervul een Hartewens!

 

  Tot 1 september kiezen wij elke dag minimaal 1 Hartewens die wij kosteloos op de kaart zetten. Deze bijzondere vacature is te herkennen aan een speciaal icoon: een hart!

 


Ons team zal alles in het werk zetten om de vacature zo snel mogelijk in te vullen en vraagt jou daarbij om hulp!

 

Kent u iemand die hulp nodig heeft? Schrijf dan direct in met het speciale actie pakket!


 

Spreekt het volgende je aan?
  • Weet je niet wat je met je vrije tijd in je vakantie doet?


  • Zoek je een zinvolle en gewaardeerde vrijetijdsbesteding?


  • Wil je je werkervaring uitbreiden


  • Ben je nieuwsgierig naar het leggen van bijzondere contacten?

Activeer dan de functie ‘vrijwilliger’ op Mijn Regeltante!

 

Ook jij komt dan met een hart op de kaart! Je kunt reageren op alle Hartewensen die je op je kaart tegenkomt of die we per mail toesturen. In onze nieuwsbrieven en op de site zullen we uiteraard aandacht besteden aan de mensen die zich deze zomer hebben ingezet om alle wensen te vervullen!

 

In de oproep staat vermeld wat de verdere eisen zijn en of er een onkostenvergoeding wordt betaald. In de meeste gevallen zoeken wij voor deze actie mensen die belangeloos mee willen werken.

 

Als bedrijf kunt u deze actie steunen!

 

Maak 100 euro (of meer!) over op rekening 30.47.28.497 tnv Regeltante BV ovv actie Hartewens/uw bedrijfsnaam. U steunt met elke 100 euro1 Hartewens! Als dankvermelden we uw logo op onze site en bij de oproep op de kaart! Wilt u eerst meer informatie neem dan contact op met bedrijven@regeltante.nlof bel 035-6038140

 

Bedrijven die actie Hartewens steunen:

 

Marty Tuk van The Executive Network steunt de actie omdat:

“Ik vind het een hartstikke leuk initiatief en weet dat Regeltante heel veel mensen heeft die ontzettend goed werk kunnen doen. Juist in de vakantie zijn zijheel hard nodig!”

Jeroen van der Schenk Jeroen van der Schenk van Mindz.com Als social networks en new business models je dagelijkse wereld is snap je het belang van samenwerking als geen ander, Jeroen steunt onze actie dan ook “van harte!” en plaatste meteen een oproep om mee te doen op zijn weblog.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *