Door: Carmen Heijkoop

Uitgaanstips! Voor november

Agenda / 17 november 2010 / Carmen Heijkoop

Terug van weggeweest! Ze werden altijd heel goed gelezen en we hebben ze ook altijd zorgvuldig uitgekozen; de uitgaanstips! /nWe letten er speciaal op of het leuk is voor de kinderen, maar…vooral of het ook leuk is voor de ouders! En of ze er goede koffie hebben en geen plastic stoelen! Carmen zocht ze voor november bij elkaar!


Praq
Praq is een unieke eetgelegenheid (vestigingen in Amersfoort en Ouderkerk a/d Amstel) waar je met (kleine) kinderen in een bijzondere omgeving kunt eten. Met een eigenzinnig interieur, een heerlijke onvervalste ‘brasserie’-kaart en allerlei kinderfaciliteiten, is Praq een ware verademing!

http://www.praq.nl/


t Betere Boerenbed
Bij ‘t Betere Boerenbed logeer je op de boerderij. In een comfortabele en ruime BoerenBed-tent ga je terug in de tijd. De inrichting herinnert aan het eerlijke landleven van vroeger. Er is geen elektra in de tent. Voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt en koken doe je op een houtgestookt fornuis. Een geweldige belevenis voor jou en de kinderen.

http://www.boerenbed.nl/Keet&koter
Voor originele en leuke woon- en kinderspullen moet je bij KEET&koter zijn. In deze kekke webwinkel vind je de leukste accessoires voor in huis. Van stoere legerplaids en sloophouten krukken, tot autobandmanden en zilveren opbergzakken. En wil je graag weten hoe je al deze spulletjes de mooiste plek kunt geven in je huis? Keet&koter helpt je met de styling en zorgt voor een bijzonder resultaat.

http://www.keetenkoter.nl/


Kwast & Lijm
In Rhoon staat het atelier van Kwast & Lijm. Hier viert je kind het leukste en creatiefste kinderfeestje. Bij KwastenLijm krijg je geen snoepzak mee naar huis, maar wel een eigen kunstwerk. Zo kun je een vogelhuisje pimpen, een geheimendoos maken of in het taartatelier allerlei heerlijks maken. Naast kinderfeestjes kun je bij kwast & lijm ook terecht voor creatieve workshops. En voor wie nog een origineel kado zoekt: in de webshop vind je prachtige zelfgemaakte tassen en accessoires.

http://www.kwastenlijm.nl/

 
 

Reacties zijn gesloten.