Door: Carmen Heijkoop

Uitgaanstips jan/feb 2011!

Agenda / 29 januari 2011 / Carmen Heijkoop

Je zal maar niet weten wat je nu weer voor leuks kunt gaan doen! Carmen weet raad, uitgaanstips waar het leuk is voor ouders en kinderen! Wil je kindvriendelijk gaan skieen? Kijk dan snel naar deze tips!


Lelefante Bianco
In Laren zit het Italiaanse restaurant L’Elefante Bianco, dat dit jaar is uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke restaurant van Noord Holland. Voor de kinderen is er een speelruimte met professionele oppas. Bovendien kunnen ze onder begeleiding films kijken in de aparte kinderbios. Lekker ontspannen genieten van de heerlijkste gerechten die dankzij het gebruik van verse ingrediënten de geuren van Toscane oproepen.
http://www.elefante-bianco.nl/


Kids-go
Nog geen wintersportvakantie geboekt voor de aankomende voorjaarsvakantie? Kids & Go helpt je op weg. Zij bieden hotels en appartementen aan die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met jonge kinderen (0-12 jaar). De familievriendelijke accommodaties beschikken over tal van baby- en kindervoorzieningen, er zijn speel- en animatiemogelijkheden en er is altijd kinderopvang aanwezig. Kids & Go is dé specialist voor een leuke en ontspannende gezinsvakantie.
http://www.kids-go.nl/


Gigagaaf
In de webwinkel van Gigagaaf.nl vind je naast een grote collectie trendy kinderschoenen de leukste regenjasjes, regenlaarsjes, regenhoedjes en parapluutjes. De laarsjes bestaan uit verschillende kleuren en motieven en hebben bijpassende hoedjes en jasjes. Voor de jongens zijn er piratenlaarzen en voor de meisjes roze prinsessenlaarzen. Een echte must have voor iedere bewoner van dit regenachtige kikkerlandje. Kom maar op met die regen!
http://www.gigagaaf.nl/

 

Kinderkooklessen
Bij Kookstudio Kooklokaal kunnen kinderen vanaf acht jaar terecht om te (leren) koken. De kinderen kunnen zelf een compleet programma voor hun kinderfeestje kiezen. Er wordt gekookt met verse ingrediënten en de jonge koks mogen zelf hun kruiden uit de tuin plukken. De kinderfeestjes zijn er voor verschillende leeftijdscategorieën met diverse thema´s, inclusief koksmuts en koksdiploma.
http://www.kooklokaal.nl/

 
 

Reacties zijn gesloten.