Door: Carmen Heijkoop

Uitgaanstips Febr/Mrt

Agenda / 10 februari 2011 / Carmen Heijkoop

Wat kun je deze maand zoal doen als niet op wintersport gaat? Carmen heeft het weer uitgezocht en heeft deze tips:


Koninklijk dineren
Restaurant Koninklijk Thuis in Soest is een heerlijke plek om samen met je kinderen te dineren. Op de eerste verdieping vind je een compleet kinderrestaurant waar diverse hoofdgerechten worden geserveerd. En bij het nagerechtenbuffet kunnen de kinderen met allerhande snoep zelf hun toetje versieren. Bovendien is er naast het kinderrestaurant een speciale ruimte waar onder begeleiding van de lakeien naar hartelust kan worden gespeeld.

http://www.koninklijkthuis.nl/


Eigenwijze spullen
Bij Bulbby kun je hippe producten laten bedrukken. Naast alle soorten en maten van kleding, tassen, boeken en textiel, kun je er ook terecht voor cadeaupakketten en muurstickers. Het werkt heel gemakkelijk. Nadat je een product hebt uitgekozen, bepaal je zelf de kleur, het logo en de naam en klaar ben je. En de service is perfect, want binnen vijf dagen wordt je bestelling thuis afgeleverd.

http://www.bulbby.nl/


Papiria
In het kinderboekenmuseum kunnen kinderen vanaf zeven jaar de tentoonstelling Papiria bezoeken. Met behulp van Dolfje Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous moeten ze Inktvraat zien te verslaan. Gewapend met hun fantasie dwalen de kinderen door het Diepe Denkersdal en de Dwarse Donderstenenravijn, waar ze schrijvers, tekenaars én verhaalfiguren ontmoeten. Iedereen die de tentoonstelling Papiria bezoekt, kan in een workshop ook zelf verhalen maken.

http://www.kinderboekenmuseum.nl/


In de aap gelogeerd
De voorjaarsvakantie is in aantocht en heel wat gezinnen vertrekken weer naar de sneeuw. Gelukkig is er voor de thuisblijvers ook genoeg leuks te doen. Breng eens een bezoek aan het prachtige Bergen (NH). In dit kunstenaarsdorp is het heerlijk vertoeven in het bos of aan zee. Logeren doe je in Boutique B&B In De Aap, waar je slaapt in de prachtige ingerichte kamers Finca en Casita of in het mooie zomerhuisje Casa de Familia. En als je geluk hebt, mag je aanschuiven aan de grote keukentafel van In De Aap, waar de gastheer de zaligste maaltijden serveert.

http://www.indeaap.com/

 
 

Reacties zijn gesloten.