Door:

Twijnstra Gudde kiest voor Regeltante!

Nieuws / 16 september 2010 /

Organisatie Adviseur Twijnstra Gudde biedt haar medewerkers nog deze maand direct toegang tot de Regeltante site via onze handige intelligente banner, de Minimap! /nMedewerkers kunnen via de minimap direct zoeken naar geschikte kandidaten. Plaatsen ze een opdracht dan ontvangt de medewerker een korting!

Bij Twijnstra Gudde (TG) draait de dienstverlening om mensen, het was dan ook niet zo moeilijk om het nieuwe product van Regeltante, de minimap bij de directie van TG onder de aandacht te brengen.

 

Hoe beter alle medewerkers het thuis hebben geregeld hoe liever het TG is. Immers het regelen van oppas op het laatste moment omdat je ouders niet kunnen komen oppassen of de creche je kind niet aanneemt omdat ze nog snotterig zijn, zijn dingen waar je niet echt blij van wordt. Thuiskomen en tegen een berg wasgoed aankijken trouwens ook niet.

 Omdat het huishouden een zware wissel trekt op werkenden met een drukke agenda, zoals de adviseurs van TG, kan een beetje extra aandacht op dat gebied zeker geen kwaad. 

Om medewerkers in ieder geval te onstressen bij het zoeken naar hulptroepen heeft TG ervoor gekozen om de medewerkers via de eigen website direct toegang te bieden tot het bestand van Regeltante via de minimap.

 

Deze handige tool laat direct zien of er ook kandidaten beschikbaar zijn in de woonplaats en functies waar jij iemand voor zoekt.

 

Win-Win

Omdat Regeltante vooral door werkende ouders hoog gewaardeerd wordt zijn wij erg blij dat wij op deze wijze onze klanten zo rechtstreeks kunnen bereiken. Vandaar dat wij de werknemers van TG een korting van 10% kunnen aanbieden op alle pakketten en diensten van Regeltante.

 

Ook een minimap op uw site?

De minimap is voor iedereen beschikbaar om te downloaden: klik hier

Wilt u adverteermogelijkheden bespreken of personeelskortingen neem dan contact op met bedrijven[at]regeltante.nl

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *