Door:

Tip 7: Wat is er gebeurd met mijn sollicitatie?

Nieuws / 1 juni 2010 /

Tips van het matchteam – Kijk regelmatig op je persoonlijke pagina MIJN REGELTANTE onder de tab MIJN VACATURES. Je kunt hier terug vinden wat de status van de vacature is waar jij op hebt gereageerd en welke actie er is ondernomen naar aanleiding van jouw reactie op die vacature.


De klanten van Regeltante hebben net als jij ook de mogelijkheid om via hun persoonlijke inlogpagina Mijn Regeltante, hun vacature te beheren.

 

Klantstatus Non Actief

Een klant die in onderhandeling is met een kandidaat zal bijvoorbeeld zelf de vacature op de status Non Actief plaatsen. Een vacature die op Non Actief staat is niet meer zichtbaar op jouw zoekkaart. Op dat moment is het ook niet mogelijk om nog te reageren op deze vacature.

 

Klantstatus Beëindigd

Doordat de vacature van een klant een bepaalde looptijd heeft, kan het natuurlijk ook gebeuren dat de zoektijd is verlopen en de vacature de status Beëindigd krijgt. Ook bij deze vacatures is reageren niet meer mogelijk.

 

Houd Mijn Regeltante in de gaten!

Voor jouw als kandidaat is dit belangrijke informatie! Via jouw eigen pagina Mijn Regeltante blijf je op de hoogte. Je ziet hier altijd de actuele situatie van een vacature.

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *