Door:

Tip 6: Belangrijke tips voor werkzoekenden!

Nieuws / 1 juni 2010 /

Tips van het matchteam – Wil je snel aan het werk? Hier volgen 8 nuttige tips.
  1. Zorg dat alle vragen in je CV zo volledig mogelijk zijn ingevuld.


  2. Zorg dat je contact gegevens zoals telefoonnummer, e-mail adres en woonadres kloppen.


  3. Zorg dat je CV een actieve status behoudt door minimaal elke 8 weken een keer in te loggen en je gegevens opnieuw op te slaan.


  4. Maak gebruik van onze Wiqet tool om een persoonlijke presentatie aan je CV toe te voegen en val zo extra op. De Wiqet tool is terug te vinden in Mijn Profiel. Om gebruik te maken van de Wiqet tool betaal je eenmalig een bedrag van € 10. Hiervoor kun je een zeer uitgebreide presentatie maken.


  5. Vraag het matchteam een CV Alert uit te voeren. Klanten binnen jouw regio worden op de hoogte gebracht van je CV door middel van een e-mail. Voor deze dienst betaal je eenmalig een bedrag van €15.


  6. Schrijf een leuke persoonlijke en representatieve motivatie bij je reactie op een vacature. De motivatie wordt automatisch mee gestuurd naar de klant. Zie deze motivatie dan ook als een directe sollicitatie bij de klant.


  7. Heb je eenmaal contact met een klant, zorg dan dat je correct en netjes in je communicatie naar de klant toe bent, dit geldt voor telefonisch contact, maar ook in je e-mail. Niemand zal een kandidaat selecteren die niet in staat is netjes te communiceren!

  8. Houd je aan afspraken. Zorg dat je op tijd bent bij een kennismakingsgesprek. Kun je onverhoopt niet komen, zeg de afspraak dan tijdig af! Het beste is om dit telefonisch te doen. Kun je een klant niet bereiken of heb je geen contactgegevens van de klant, neem dan contact op met Regeltante.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *