Door: de redactie

Test Regeltante gratis!

over Regeltante / 13 juni 2012 / de redactie

Sinds enige tijd kunnen klanten een TEST pakket kiezen om eerst gratis te proberen of Regeltante voor hen werkt!

 

Bij Regeltante vinden we dat we kwaliteit moeten leveren en daarom doen wij er alles aan om klanten goed te informeren over onze diensten. Dat begint met eerlijke informatie over het aanbod dat wij hebben.
Op de website kun je dus al meteen zien of wij de kandidaat hebben die u zoekt door simpelweg uw postcode in te vullen en het aanbod te bekijken.
Om goede kwaliteit te leveren hanteren wij een strenge selectie op de binnenkomende CV’s maar wij laten klanten ook door middel van kleuren zien hoe lang geleden het is, dat een kandidaat haar gegevens heeft bijgewerkt. Zie hiervoor wat betekenen de iconen?
Het gaat er natuurlijk om dat de klant vindt wat hij zoekt. Om helemaal goed te testen of we aanbod hebben dat op een vacature past kunne klanten nu tijdelijk 30 dagen GRATIS adverteren en zoeken in het CV bestand.

Elke week mailen we alle nieuwe vacatures
Het TEST pakket heeft als groot voordeel dat klanten de respons van kandidaten nu ook kunnen ervaren. Elke week worden de nieuwe vacatures aan alle kandidaten gemailed. Dit doen we donderdagnacht.

De ervaring leert dat kandidaten in het weekend het meeste tijd hebben om te reageren. Op maandag worden alle reacties door ons team verwerkt. Iedereen die al een keer door ons telefonisch is gesproken mag direct reageren op een vacature van een klant. Iedereen die nog geen rood vinkje bij zijn CV heeft gaat eerst via ons matchteam. Wij kijken dan o.a. of de kandidaat voldoende aansluiting heeft met de vraag van de klant en of zij zich aan de spelregels houden.

Contactgegevens opvragen.
We hopen natuurlijk dat klanten enthousiaste reacties krijgen van onze kandidaten en dat ze de contactgegevens gaan opvragen. Dat kan al vanaf €29,95!
Voor wie is het TEST pakket niet geschikt?
Als klanten een gecompliceerde, dringende of veel eisen stellen aan de kandidaat, is het TEST pakket niet geschikt. Belt u ons in dat geval om de slaagkans van de opdracht te bespreken. Wij geven u een eerlijk advies!
Bel Regeltante voor advies op 035-6038142
 
 

Reacties zijn gesloten.