Spaar Credits!

Nieuws / 23 mei 2017 / Linda Woudstra

Wanneer je op de site van Regeltante.nl contact wilt leggen met elkaar kan dat door contactgegevens op te vragen of op te sturen. Daarvoor heb je credits nodig. Deze credits koop je per bundel wanneer je ingelogd bent in Mijn Regeltante. Bij elke creditbundel die je koopt zitten extra credits de je kunt sparen om bijvoorbeeld een extra contact te leggen. Met credits kun je ook betalen om je advertentie op de website te plaatsen of om bijvoorbeeld een spoed mailing te verzorgen. En wil je helemaal geen gedoe? Dan bestel je een service bundel en zoeken wij voor jou 3 geschikte kandidaten!

Gratis berichtjes sturen, wanneer doe je dat?

Voor je contactgegevens gaat opvragen kun je GRATIS berichtjes sturen aan elkaar! Met de gratis berichtjes kun je iemand naar je advertentie laten kijken en vragen om een reactie. Zo weet je meteen of het de moeite waard is om credits te kopen en contact te leggen.

Je kunt ook een gratis bedankje sturen of een sollicitatie afwijzen. Het wordt door kandidaten erg gewaardeerd wanneer de hulpvrager even wat van zich laat horen, wanneer een kandidaat de moeite heeft genomen om te solliciteren. De gratis berichtjes “Bedankt” of “Wij zijn voorzien” maken het jou gemakkelijk om de kandidaat het juiste bericht te sturen!

Omgekeerd kan een kandidaat de hulpvrager laten weten toch niet beschikbaar te zijn. Stuur het gratis bericht “Niet beschikbaar”. Niets is zo vervelend als iemand benaderen die eigenlijk niet beschikbaar is. Wij sporen kandidaten dan ook aan om hun weekschema regelmatig te actualiseren, naar de juiste beschikbaarheid. Helaas lukt het niet altijd voor iedereen om dit op tijd te doen. Vandaar dat de gratis POR berichtjes er zijn om een kandidaat of klant te vragem om te reagreen op je advertentie!

Gegevens updaten en actualiseren!

Komt er geen reactie dan heeft het meestal geen zin om contact te leggen. Alle adverteerders wordt na een aantal weken gevraagd hun advertenties te verlengen. Daarmee proberen we de beschikbaarheid zoveel mogelijk te garanderen! Worden de gegevens niet bijgewerkt en logt een gebruiker na verloop van tijd niet meer in, dan worden eerst de advertenties en daarna het hele profiel uit de database verwijdert.

We hopen dat op deze manier alle gebruikers met plezier gebruik maken van ons platform!

Team Regeltante

 

 

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *