Door: Anne-Marie de Ruiter

Regelmatig een nieuwsbrief!

Nieuws / 11 oktober 2007 / Anne-Marie de Ruiter

De afgelopen weken heeft u misschien tevergeefs gewacht op nieuws of juist opgelucht adem gehaald even niets te vernemen van de Regeltante! Maar we zijn terug! Met eindelijk een nieuwsbrief die al het nieuws dat ons bereikt ook kan verwerken! Met nieuwe rubrieken en columnisten, hopen we u voorlopig niet te vervelen!

Lof, voor moeders met ambitie

Dat werkende moeder en zorgende vaders bij Regeltante alle lof krijgen dat wist u al. Maar er is nu ook een tijdschrift dat op een positieve manier aandacht geeft en vraagt voor de situatie van de hardwerkende moeders en vaders(!), die zorg en baan combineren. Initiatiefneemster Jolanda Holwerda, wist tientalle vrouwen te bewegen kosteloos een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van deze nieuwste glossy! Dat verdient natuurlijk alle lof! Regeltante ondersteunt dan ook dit initiatief van harte en werkt op alle fronten mee dit blad een succes te maken. Het verschijnt voorlopig 5 keer per jaar. En vaders… het vijfde nummer zal speciaal aan jullie gewijd zijn!

Regeltante bij BNR Nieuwsradio

Begin oktober was een drukke week! De lancering van het nieuwe tijdschrift Lof op 2 oktober leidde tot een uitnodiging aan Linda Woudstra om de volgende dag nog maar eens te komen toelichten waarom het niet lukt met de carrieres van vrouwen in Nederland. Het interview vond plaats in gezelschap van Jolanda Holwerda (LOF) en Wilna Wind (FNV) Carrière is hét programma van BNR Nieuwsradio over werk, inkomen en vrije tijd. Presentatie: Myke van Wijk. U kunt het programma nog beluisteren via de link.
 
 

Reacties zijn gesloten.