Door:

Opvang en eten in Soest!

Nieuws / 22 november 2010 /

Kandidaten zitten niet stil en bedenken steeds weer nieuwe diensten om werkenden ouders te ontlasten. Wijmie uit Soest voegt daar nog een initiatief aan toe: Oma’s Smulhuis! Naschoolse opvang met een gezonde maaltijd, wat wilt u nog meer?


Wat is Oma’ s Smulhuis ?
Graag wil ik me voorstellen. Mijn naam is Wijmie en ik ben oma van 11 kleinkinderen. Jaren heb ik de naschoolse opvang van mijn kleinkinderen verzorgd die dan tevens bij Oma bleven eten. Koken is mijn grote passie en ik heb gemerkt dat mijn oppaskinderen altijd veel plezier hadden met het helpen bereiden van het eten. Zo leerde niet alleen spelenderwijs koken maar lukte het ook om de kinderen die soms weinig lusten toch gezond te laten eten. Zo ben ik op het idee gekomen voor Oma’s Smulhuis.

 

Gezellige en kleinschalige opvang bij Oma’s Smulhuis.
Het is mijn bedoeling om het kleinschalig te houden tot maximaal 8 kinderen. Naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar waarbij ook de avondmaaltijd wordt verzorgd. De mogelijkheid wordt geboden om samen met de andere kinderen te leren koken, bakken en toetjes maken en opeten natuurlijk. Het is overigens niet verplicht om mee te doen met koken. Maar er wordt wel verwacht dat kinderen helpen met tafel dekken en afruimen.

In de gezellige huiskamer zijn boeken, spelletjes, een computer en een tv met dvd speler aanwezig. Zodat iedereen zich lekker kan ontspannen en uiteraard ontbreekt een grote 8 persoonstafel niet.


Koken met verse ingrediënten in een veilige keuken.
De keuken is voorzien van een veilige semi professionele keuken met stoomoven. Er is keuze uit een menu met vis of vlees en natuurlijk werken we alleen met verse groenten. Vegetarisch is ook mogelijk en eventueel dieetwensen en medicatie daar wordt rekening mee gehouden. Er wordt met mes en vork gegeten.

 

Flexibele openingstijden.
De openingstijden zijn van 14.30 uur tot en met 19:30 uur maar in overleg zijn ruimere tijden mogelijk. Het is de bedoeling dat uw kind zelfstandig naar het Smulhuis komt.

 

Wilt u meer informatie?

Schrijf dan in met een zoekopdracht en leg contact met Wijmie onder nummer 1332

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *