Door: de redactie

Nieuwe columnisten!

Columns / 22 november 2010 / de redactie

Nog steeds komen reacties binnen om te bloggen voor Regeltante! Wij zijn heel blij met zoveel leuke bijdragen voor de site en hopen dat u dat ook bent. Kijk snel wat 5 verschillende vrouwen kwijt willen over hun leven als moeder, oppas en werkende vrouw!

Even voorstellen: Ilse van Veen, getrouwd en een dochter van 7 jaar. Op het moment ben ik werkzaam als kantinemedewerkster/gastvrouw in het voorgezet onderwijs, heb dus iedere dag met vele kinderen te maken. In de jaren 98/99 heb verloor ik 4 dagen na de geboorte mijn zoontje, als therapie werd mij toen aangeraden dingen te gaan schrijven, van je af schrijven of eventueel als herinnering.
Ilse’s eerste column gaat over: SCHOONMAKEN…

Even voorstellen: Annette Hilbrands-Petstra, ik ben doordeweeks 4 dagen als secretaresse werkzaam. Mijn man en ik hebben 2 tienerzonen van 19 en 17 jaar. In mijn daluren schrijf ik kinderverhalen (zie mijn trilogie over ‘Het zwarte gat’ op: www.boekscout.nl en mijn overige verhalen op: www.uitgeverijtab.nl) Ik vind het heerlijk om met teksten in de weer te zijn en op woorden te broeden.
Annette’s eerste column heet: BAAN MINDER BELANGRIJK?

Even voorstellen: Carmen Heijkoop (34 jaar) is getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze begon haar loopbaan als bladmanager bij een uitgeverij. Vijf jaar geleden verruilde ze deze commerciële functie voor een baan als bureauredacteur. Ze schreef reportages voor diverse tijdschriften en vulde maandelijks een rubriek met cultuur- en uitgaanstips. Sinds 2010 is zij eigenaar van tekstbureau De Letter Jungle en werkzaam vanuit huis.
Haar eerste column voor Regeltante heet: MOEDERSTRESS

Even voorstellen: Manon (Amsterdam, 1963) is tekstschrijver. Ze woont samen en heeft een dochter, Nina (15) Manon heeft acht jaar een column voor weekblad Mijn Geheim geschreven. In de bundel Toets 2 om door te gaan geeft zij een kijkje in haar roerige leven in en om Amsterdam. Een boek met ontroerende, zwaarmoedige en hilarische columns.
Haar eerste column voor Regeltante heet: KROEPOEK

Even voorstellen: Heilwine Bakker is directeur van Balans & Impuls en biedt sinds 1997 trainingen Balans in werk en leven aan voor het bedrijfsleven. Ze schreef het boek “Jezelf besturen, zelfsturing naar je persoonlijke gebruiksaanwijzing”. Je kunt haar boek bestellen via bol.com. Het boek biedt praktisch houvast om je gebruiksaanwijzing te leren kennen en effectief te benutten. De trainingen worden in Den Haag gegeven, meer informatie kun je vinden op www.balans-en-impuls.nl
Haar eerste column voor Regeltante heet: Het failliet van leiderschap

 
 

Reacties zijn gesloten.