Advertentienummer: 441414; Laatst opgeslagen: 09-08-2017 14:40
Deze advertentie is: 34 x bekeken

Monique biedt zich aan als Hondenuitlaat

Woonplaats: Lisse (2161MB)

Werkgebied: 10-20 km

Mijn motivatie om in te schrijven bij Regeltante is:
 De hulpvragen die ik in de vacaturen van deze website lees spreken mij erg aan. Door mijn jaren lange ervaring in verschillende disciplines kan ik vanuit verschillende invalshoeken voldoen aan- en inspelen op de hulpvragen. Ik heb in verschillende functies, op het gebied van "zorg", gewerkt. Wat mij tijdens mijn werkzaamheden in de thuiszorg opviel was dat veel mensen eenzaam zijn en vaak om een goed gesprek of een uitstapje verlegen zitten. Ik vond het jammer dat dit te weinig werd aangeboden in de zorg. Nu ik hier aan mee kan werken biedt ik mij graag aan als o.a. gezelschapsdame; oppas op kinderen klein en groot, maar ook voor ouderen; hulp in de huishouding; was en strijkhulp; maar ook voor het bereiden van het diner; hondenuitlaat; activiteitenbegeleidster etc.. Vervolgens heb ik ervaring in het werken met: Kinderen van alle leeftijden; verstandelijk gehandicaptenzorg en ouderen zorg. In het verleden heb ik 4 jaar gewerkt als assistent begeleider met verstandelijk gehandicapten, zowel meervoudig gehandicapten als agressief gehandicapten in verschillende paviljoenen op het terrein bij Swetterhage in Zoeterwoude. Voor wat betreft ouderenzorg heb ik stages gelopen bij verschillende zorginstellingen te Leiden, dit allemaal tijdens mijn opleiding voor Activiteiten begeleidster. Sinds 2015 werk ik met veel plezier via regeltante. Ik heb 3 adressen waar ik wekelijks met veel plezier kom.

Mei 2014 ben ik afgestudeerd voor psycho sociaal werker, ook op dit vakgebied biedt ik mijn deskundigheid aan. Vanaf de geboorte van ons eerste kind tot dat ons jongste kind 12 werd ben ik zoveel mogelijk thuis geweest voor hen. Verder heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan o.a. op de school van onze kinderen en ook voor de kerk, daar heb ik 15 jaar kindernevendiensten gegeven.

 

Auto Rijbewijs Referenties Niet roken Vast langdurig VOG Openbaar vervoer VAP
Nood

 

Het liefst werk ik samen op basis van:

  • Een particulier uurtarief (contant)

 

 Uurtarief: 8-10 euro

 
 

Hallo! Ik ben Monique.

 

Inschrijfnummer 127975

Monique is een particuliere aanbieder!

Monique is beschikbaar volgens onderstaand weekschema op:

  Ma Di Wo Do Vr Za Zo
8:00 - 12:00
12:00 - 15:00
15:00 - 18:00
vanaf 18:00

Beschikbaar van 10-10-2014 tot 

Eventuele toelichting:Ik heb net een nieuwe baan aangenomen in de bejaardenzorg. 27-4-2018 krijg ik waarschijnlijk mijn werktijden toegewezen.

 

Meer over mij en mijn ervaring: 

Ik ben een vrouw van 57 jaar. Mijn Nederlands is uitstekend!

Over mijn uitlaatservice:
 Ik kan 2 honden tegelijk uitlaten en desnoods meenemen in mijn auto en uitlaten op het strand of andere plek waar ze kunnen rennen en zwemmen.
Het liefst werk ik samen op basis van:

  • Een particulier uurtarief (contant)

Mijn behaalde diploma's zijn:
 SPSO Utrecht (HBO) Psychosociaal werker afgestudeerd 2014; 1 jarige opleiding bij BGL voor kindercoach, certificaat behaald in 2012; Volksuniversiteit Leiden Creatieve bezigheidstherapie diploma behaald in 1999; De Wilbert Katwijk pré-klinische periode voor ziekenverzorgster 1979; Leao niveau C + type diploma beiden behaald in 1979.

Mijn ALGEMENE werkervaring:
 Vanaf 2011 ontvang ik cliënten aan huis, n.a.v. mijn studie Psycho Sociaal Counseler/werker; Vanaf 1999 heb ik bij Swetterhage in Zoeterwoude gewerkt, in de functie van assistent begeleider, met verstandelijk gehandicapten (4 jaar); Via uitzendbureau Luba als Thuiszorgmedewerkster (interieur verzorgster) ; Via De Wilbert te Katwijk heb ik de Pré-klinische opleiding tot ziekenverzorgster gevolgd en tevens een aantal weken stage gelopen op een afdeling voor demente cliënten. Verder heb ik 15 jaar gewerkt als administratief medewerkster/secretaresse bij de Overheid, LUMC, Bedrijfsleven en andere instellingen. Sinds 2015 werk ik als interieurverzorgster via Regeltante.

Ik spreek ook nog de volgende talen:

  • Engels
  • Indonesisch
  • Nederlands

 

Extra foto's 

 

Ik ben ook beschikbaar als:

 

 

Wil je met deze adverteerder contact opnemen?

Contact