Zet je aanbod GRATIS online!

Biedt je aan als oppas, hulp in de huishouding, klusjesman, schoonmaker, huiswerkbegeleider,  hondenuitlaat en nog veel meer!

  • Maak een profiel aan en plaats GRATIS je advertenties online.
  • Stuur GRATIS bericht naar adverteerders in de buurt.
  • Heb je haast? Stuur je contactgegevens met motivatie op.
  • Meer weten? Klik hier

HULPAANBOD online plaatsen »

Reactie van klanten

Zijn klanten tevreden over Regeltante?

Helaas gaat het in de kinderopvang erg slecht en ben ik daarom mijn baan kwijt. Ik heb hiervoor al gewerkt via regeltante dus weet ik hoe het werkt! En ik was benieuwd of jullie misschien weer een leuke baan voor mij hebben. P.H.

(P.H. uit Cappele aan den IJssel)

Ik heb over regeltante alleen maar positieve reactie's gehoord!

(L.M. uit Rijnsburg)

Beste regeltante, hartelijk dank voor alles wat u voor mij heeft betekent. Groeten 'klusjesman' G. W.

(G.W. Den Haag)

Bij deze verzoek ik u om mij uit uw bestand te verwijderen. Ik heb inmiddels de leeftijd bereikt dat ik van het leven ga “genieten”. Heb via Regeltante leuke contacten gevonden. Ik wens u succes met de voortzetting. Vriendelijke groet, J.B. (ingeschreven sinds 2008)

(J.B. uit Vreeland)

Ik zoek een bijverdienste. Inschrijving bij Regeltante omdat in mijn gezin hier reeds goede ervaringen mee zijn gedaan. G.M.

(G.M. uit Baarn)

Ik ben sinds deze zomer samenwonend in Den Bosch; alwaar ik voorheen in Amsterdam woonachtig was. Regeltante is een prima mogelijkheid tot bemiddeling in deze sector! D.

(DvdB uit Den Bosch)

Ik ben student, heb geruime ervaring met oppassen en in de zorg. Zou dit graag in praktijk samenbrengen. Goede ervaringen met Regeltante door familie welke ook via Regeltante werkt. E.K.

()

Oppas aan huis in Utrecht: Beste mensen, willen jullie mij helemaal verwijderen uit je bestand? Ik heb intussen allemaal kleinkinderen waar ik op mag passen. Nogmaals dank voor de bemiddeling ooit, met die klant heb ik nog altijd contact. Met vriendelijke groet, J.B.

(J.B. uit Utrecht)

We komen te kort elke maand. En ik heb altijd gewerkt, sinds dat ik kinderen heb, ben ik gestopt. Een vriendin heeft verteld over regeltante.nl misschien de oplossing voor mij, ik hoop het. ;-) N.M.

(N.M. uit Den Haag)