Door:

Help schoolvakantie! Hoe regel ik nu de opvang?

Nieuws / 18 mei 2010 /

Als de vakanties eraan komen krijg ik het al warm! Ik heb een super oppas die helaas niet elke dag/hele dagen in de vakantie kan komen. Zij heeft haar verplichtingen, maar ik ook! En nu? /n


Veel ouders die zorg en werk goed kunnen combineren komen snel in de problemen als de oppas/kinderen ziek zijn of vakantie hebben. U als ouder kan niet altijd vrij krijgen en wilt uw collega’s niet teleur stellen. Dit is een veel voorkomende situatie waar altijd wel een oplossing voor is.


Regeltante helpt u graag om deze situatie te voorkomen!

 

Oplossing 1

Plaats een SPOED opdracht: Deze opdracht loopt 2 a 3 werkdagen en zorgt dat er snel een vervangende oppas geregeld is. Regeltante stuurt een extra spoedmailing naar alle kandidaten in uw omgeving. Deze mailing bestaat uit uw vacature met uw wensen en een uitleg voor kandidaten hoe ze DIRECT op uw vacature kunnen reageren. U ontvangt alleen de reacties van kandidaten die telefonisch gescreend zijn, zodat u direct contact kunt opnemen.


Oplossing 2

Plaats een Opdracht: U koopt 2 maanden zoektijd. U kunt dan optimaal gebruik maken van de database van Regeltante. U kunt het matchteam opdracht geven om kandidaten van uw keus na te laten bellen, of referenties benaderen. Gescreende kandidaten kunt u rechtstreeks benaderen door de contact gegevens op te vragen. U kunt de opdracht meerdere malen op non-actief of actief zetten. Zo bespaart u zoektijd. Is uw zoektijd op dat kunt u deze altijd bij kopen door de opdracht op elke gewenst moment te verlengen. Zo kunt u op elk moment op zoek gaan naar een oppas, hulp of avondoppas.

TIP: Kijk gratis op de website van Regeltante wat het huidige aanbod van hulpen in uw regio is. Zo ziet u van tevoren of er een leuke kandidaat beschikbaar is.


Dus vakanties, ziektes of andere situaties.. geen probleem, Regeltante regelt het!


– Aanbod van kandidaten bekijken? Klik hier
– Zoekopdracht plaatsen? Klik hier
– Opdracht verlengen? Log in op Mijn Regeltante en ga naar Mijn pakket!

Hulp nodig bij het maken van de juiste keus? Neem contact op met het matchteam op 035-6038142

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *