Door: Linda Woudstra

Gratis Organizer winnen?

Nieuws / 11 januari 2011 / Linda Woudstra

Ben je het zoeken tussen, struikelen over en kijken naar (teveel) spullen spuugzat? Of weet jij iemand anders? Maak dan kans op drie uur gratis organizing in maart 2011.


Wil je kans maken op deze prachtige prijs?

Omschrijf je organize wens (met je adresgegevens) en stuur die voor eind januari naar info@ikorganiseer.nl

 

Geïnspireerd raken?

Lees hoe Fred, na het opsturen van zijn wens, in 2010 de organizeflow te pakken kreeg.

'Zolang ik mij herinner is het een puinhoop op mijn werkkamer. Ikzie stapels papieren om me heen, dingen waar ik nog wat mee wil gaan doen en allemaal spullen die opgeruimd moeten worden. Letterlijk verlies ik mijn identiteit in al de wanorde om me heen: kan mijn paspoort niet terugvinden. In een gehuurde ruimte staan nu 25 grote opbergdozen met allemaal spullen die nog uitgezocht moeten worden. Elke maand baal ik weer van die factuur.

Is een organizer inhuren de oplossing? Het is toch te gek dat ik geld moet betálen om zelf mijn eigen spullen op te ruimen? Maar ik bleef het opruimen uitstellen omdat het zo'ngrote klus was geworden,had de moed niet om er aan te beginnen. Ondertussenwerden de stapels wélsteeds hoger.

Toen Ingeborg een aanbiedinghad, heb ik toch maar een afspraak gemaakt. We hebben toen in één ochtend een plan gemaakt en nog belangrijker: we zijn gestart met het opruimen van een hoekje. Ingeborg verzon terplekke een mappensysteem en ik ging door alle papieren heen. Veel bleek verouderd en ging de oudpapier doos in. Wat ik wel wilde bewaren werd door Ingeborg in de juiste map gedaan. Soms kon ik het niet laten en ging lezen in de papieren die ik al zo lang 'kwijt' was. Dan werd ik door haar geholpen door te gaan met waar ze voor was gekomen: ordenen.

Die ochtend heb ik ervaren hoe het voelt om torenhoge papierstapels te laten verdwijnen. Ik had aan mezelf laten zien dat ik een stuk van mijn studeerkamer kon opruimen. Met een methode van aanpak én deze ervaring kon ik zelf verder gaan. Al vier maanden werk werk ik nu steeds een stapeltje weg en heb inmiddels al 9(!) meter papier afgevoerd. Ik ben er nog niet, maar weet zeker dat het me gaat lukken'.

Van dit prachtigeresultaat en eerlijke verhaal (alleen de naam van Fred klopt niet)werd ik helemaal blij. Wil jij ook zo'n organizeervaring? Mail me!

Met vriendelijke groet,
Ingeborg Koot

http://www.ikorganiseer.nl/
info@ikorganiseer.nl

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *