Door:

Goed gemerkt of franchisenemer?

Nieuws / 27 april 2011 /

We hebben weer een aantal leuke acties! Wat dacht je van een cursus voor je au pair of nanny? Franchisenemer worden bij Select Plus? Of wil je de badhanddoeken of bekers van je kinderen makkelijk terugvinden?? Dan kun je nu met korting bestellen bij Goed Gemerkt!


Al je spullen Goedgemerkt!

Raak je ook wel eens iets kwijt? Of haal je steeds de broodtrommels van de kinderen door elkaar?


 

Zet op alle spullen, kleding en lievelingsknuffels een naam! Goedgemerkt.nl heeft een groot assortiment naamstickers en kledinglabels die je zelf kan ontwerpen. Keuze uit kleurassorti, lettertype en beeldmerkjes. Dus ook al kunnen de kleine kinderen nog niet lezen, ze herkennen wel hun spullen! De labels zijn (was)machine, magnetron en drogerveilig.

 

Nu 15% korting voor de Regeltante nieuwsbrieflezers met code GG-15-RT. Klik hier!

 

FRANCHISENEMER WORDEN IN DE UITZENDBRANCHE? START BIJ SELECT PLUS!
Je hebt enkele jaren commerciële werkervaring! Je hebt de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer en wilt graag voor jezelf beginnen. Toch wil je er niet helemaal alleen voor staan. Je ideaal is om te starten met de vrijheid van een ondernemer en de slagkracht van een professionele organisatie. Dat kan. Word dan manager van je eigen uitzendvestiging als franchisenemer bij Select Plus!

     > Download onze brochure of bekijk de video

Workshops voor nanny of au pair!


Locatie: Amsterdam en Blaricum. Als ouder wil je graag dat je kind goed opgevangen wordt als je zelf niet thuis kunt zijn. Maar hoe gaat de oppas of au pair met jouw kinderen om? Weet zij wat ze moet doen als er echt iets mis gaat? Welke afspraken maak je over spelen, snoepen, televisie kijken? Al deze onderwerpen -en nog veel meer- komen in de training ‘Passen Op Kids’ aan de orde.
Kosten: 2
workshops € 130,00. Losse workshop € 70,00. Tweede deelnemer HALVE prijs!


Kijk voor trainingsdata op www.passenopkids.nl

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *