Door: Linda Woudstra

Elke maandag opruimworkshop!

Nieuws / 4 januari 2011 / Linda Woudstra

Ingeborg Koot is een van de Professional Organizers die in heel Nederland elke maandag een workshop organiseren om je huis eindelijk op orde te krijgen! Kijk snel waar er een bij jou in de buurt wordt georganiseerd en ga de rommel te lijf!

PERSBERICHT ORGANIZING MONDAY JANUARI WORKSHOP


Heemstede, 30 december 2010


Zet samen met Organizing Monday de eerste stap naar een opgeruimd huis!


Goede voornemens, we kennen ze allemaal! Hoe zet je nu je goede voornemens om in concrete daden en hoe voorkom je dat je na de eerste enthousiaste opruimpoging meteen weer afhaakt.


Inderdaad, door stap voor stap aan de slag te gaan. Eén ding tegelijk te doen en eerst de oude klus afmaken voordat je aan de volgende klus begint!


Op maandag 10 januari wordt op 11 locaties* in NL de workshop “Organiseer je huis” gegeven. Tijdens deze workshop gaan we in op onder meer de volgende punten:  • Waar je begint

  • Hoe je het aanpakt

  • Maak een (realistische) planning

  • Houd het overzichtelijk

  • Betrek je hele gezin erbij

Na deze workshop val je niet meer in je eigen ‘valkuil’, neem je niet te veel hooi op je vork en ga je naar huis met alle tips en trucs voor een opgeruimd huis. Met als resultaat dat je eer van je werk hebt en meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen!


Voor meer informatie, aanmelden voor nieuwsbrief en/of workshops ga naar: http://www.organizingmonday.nl/ of bel met Annelie Brummer 06 – 14 239 739.


* Amersfoort, Breda, Drachten, Groningen, Heemstede, Leiden, Maarssen, Meppel, Tilburg, Wassenaar en Zaanstad.


Organizing Monday wenst u een gezond & opgeruimd 2011!

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *