Door: Linda Woudstra

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden

Nieuws / 13 oktober 2011 / Linda Woudstra

Elke ingrijpende verandering in de strategie van een bedrijf vraagt veel van werknemers. Wordt de gewenste verandering niet goed gecommuniceerd kun je rekenen op veel weerstand. Dat gaat veel makkelijk wanneer je de nieuwe situatie al voor je ziet. Peter Nijpjes heeft zich gespecialiseerd om veranderingsprocessen in beeld te brengen. Zijn bedrijf Visual Strategy tekent elke nieuwe situatie voor u uit!


Elke ingrijpende verandering in de strategie van een bedrijf vraagt veel van werknemers. Wordt de gewenste verandering niet goed gecommuniceerd kun je rekenen op veel weerstand. Dat gaat veel makkelijk wanneer je de nieuwe situatie al voor je ziet.

 

Peter Nijpjes heeft zich gespecialiseerd om veranderingsprocessen in beeld te brengen. Zijn bedrijf Visual Strategy (Soest) tekent elke nieuwe situatie voor u uit!


Visual Strategy helpt ondernemers en instellingen om hun verhaal, hun strategie, helder en inzichtelijk te maken.


Dit versnelt innovatie en verandering, doordat betrokkenen snel begrijpen wat de bedoeling is. Dan krijgen ze ook zin om eraan mee te doen, en daar gaat het om.

 

Peter Nijpjes, de man achter Visual Strategy, combineert ruime ervaring in het bedrijfsleven met creativiteit en verbeeldingsvermogen om uw zaak een grote stap verder te brengen.

Lees zijn blog hier!

 

Wilt u uzelf of uw bedrijf in beeld brengen bij uw medewerkers en klanten, neem dan contact op met Peter van Visual Strategy op 06 50733919

 

Of neem een kijkje op zijn site (under construction) www.visualstrategy.nl

 

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *