Door:

Bezuinigingen Persoonsgebonden budget!

Nieuws / 26 juli 2010 /

Sinds 1 juli is de wachtlijst voor een Persoonsgebonden Budget (PGB) een feit. Veel mensen komen hierdoor in de problemen, doordat ze nu geen zorg op maat meer kunnen krijgen /n /nRegeltante biedt de oplossing al vanaf €50! /n


Regeltante biedt de oplossing al vanaf €50!

De voordelen van een PGB vindt u ook bij Regeltante en wij werken niet met wachtlijsten!
– U zoekt zelf naar de juiste hulp.
– U bepaalt zelf de werkdagen en werktijden van de hulp
– U maakt zelf alle afspraken over de te verrichtten werkzaamheden
– U kunt bij Regeltante ook zoeken naar een vervangende hulp
– U regelt zelf de betaling met de hulp.

Bij Regeltante vindt u kandidaten in heel Nederland die direct beschikbaar zijn als hulp in de huishouding (alpha hulp), thuiszorg hulp ofgezelschapsdame!


Afspraken over vergoedingen maken klanten en kandidaten zelf. Regeltante heeft geen invloed op het uurtarief dat u onderling overeenkomt en er hoeft ook geen deel afgedragen te worden aan Regeltante. Daarmee heeft u uw kosten grotendeels zelf in de hand. U spreekt met elkaar een passend uurtarief af en maakt eventueel aanvullende afspraken over reiskosten vergoeding en doorbetaling bij ziekte en vakantie.

Advies tarief p/u


Diensten aan huis


Thuiszorg


Randstad, 't Gooi


vanaf € 10


vanaf € 15


Overig


vanaf € 9


vanaf € 12


Ja, ik wil ook direct een hulp!                             


Verder adviseren wij u wel om u toch op de wachtlijst voor een PGB te laten plaatsen. Minister Klink heeft namelijk toegezegd dat hij bereid is om met andere oplossingen te komen. Hij zal zorgkantoren aansporen om contracten af te gaan sluiten met PGB-aanbieders. Hier valt een hulp via Regeltante dan ook onder! Op deze manier is er dan wellicht toch een tegemoetkoming mogelijk.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *