Door: Linda Woudstra

Als u ook vindt dat u teveel belast wordt.

Nieuws / 9 maart 2012 / Linda Woudstra

Ik kwam deze column tegen en kreeg het wel erg benauwd van al die belastingen! Als je het zo leest vind ik het knap dat we nog geld overhouden om eten te kopen..


Aan de inspecteur van belastingen, de koningin en de gehele politiek van Europa,


Het spijt mij u te moeten mededelen, dat het voor mij welhaast onmogelijk is in te schatten of ik mijn belasting tot 21-12-2012 nog wel kan en wil betalen.


Mijn financiële positie is zeer onoverzichtelijk geworden, dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invalidenwet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz. enz., die op een weerloos en verward publiek zijn losgelaten.

 

Door al uw wetten ben ik zo terneergeslagen, aangeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat ik niet meer weet waar ik aan toe ben, hoe ik moet zijn en of ik hier nog wel wil zijn.

 

Lees de rest van het artikel hier >

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *