Door: Carmen Heijkoop

Agenda aug/sept

Agenda / 24 augustus 2011 / Carmen Heijkoop

Er blijven genoeg leuke dingen te doen ook al regent het voortdurend! Kijk maar eens naar de uitgaanstips die Carmen voor ons weer verzamelde!

Wallcovering

Weg met dat simpele behangetje in de kinderkamer. Vanaf nu pakken we het helemaal anders aan. Tover de kamer van je kinderen om tot locaties uit hun favoriete tekenfilm, of laat ze wegdromen op het strand. Hoe? Heel simpel, met wallcovering. Kijk voor meer informatie en voorbeelden op http://www.polreclame.nl/ en klik op wallcovering.

Transparante bol

In Bouches du Rhône, de Vendée en op Corsica kun je overnachten in een transparante luchtbel. Staand in de wei of hangend aan de boom kun je kiezen tussen een volledig doorzichtige bol of een bel waarvan de onderkant niet transparant is. Ook zijn er grote luchtbellen, de BubbleLodges, die groot genoeg zijn voor het hele gezin!
http://www.bubbletree.fr/

Brasserie Witteveen

Kinderen zijn van harte welkom bij Brasserie Witteveen. Er is een mooie speelruimte ingericht die door een glazen wand wordt gescheiden van de brasserie. Deze speelruimte is uitgerust met een grote krijtmuur, veel speelgoed en kindermeubels. Bovendien zijn er elke zaterdag en zondag tussen vier en zeven activiteiten speciaal voor kinderen, waarbij begeleiding vanuit Brasserie Witteveen geregeld is.

http://www.brasseriewitteveen.nl/

Kleine en grote jurk

Het exclusieve label van de in Sevilla geboren Maria Robles bestaat uit tricot stoffen in vrolijke prints en kleuren. Na jaren voor Fred De La Bretoniere te hebben gewerkt, ontwerpt ze nu haar eigen jurken en rokken. Unieke stukken, voor iedereen persoonlijk op maat gemaakt en tegen betaalbare prijzen. En je kunt zelf kiezen in welke stof je de jurken laat maken. Dezelfde stof voor jou en je dochter bijvoorbeeld!
http://www.mariarobles.nl/

 
 

Reacties zijn gesloten.