Door: Wendy de Kort

Uitgaanstips april!

Agenda / 5 april 2012 / Wendy de Kort

Wat te doen in April? Er staan weer een aantal vrije dagen op het programma, is er nog iets anders dan paaseieren zoeken? Tuurlijk! Wendy zocht het uit!

Keukenhof ook leuk voor kids

Het wereldberoemde bloemenpark Keukenhof is ook leuk voor kinderen! Om bloemen te bewonderen. Maar ook om veel te leren over de natuur. Hoe komt een bloem uit een bol? En wat is bloempellen? Daar komen ze allemaal achter. Bovendien is er onderweg veel te beleven voor kinderen. In het doolhof bijvoorbeeld. Of in de speelweide met klim- en klautertoestellen. Ook de dierenweide is een stop waard, je kunt er gezellig tussen de lammetjes lopen. En speciaal voor de allerkleinsten is er sinds dit jaar een Nijntje speeltuin, waar ze zelfs met Nijntje op de foto kunnen. Veel plezier!
http://www.keukenhof.nl/nl/50/children.html

De show stelen met superstoere helm

De zon laat zich weer wat vaker zien en dat betekent: heerlijk buiten spelen. Kinderen trekken er op uit. Op de fiets, of op skates misschien. Bij http://www.kinderhelmen.com/ koop je vanaf begin april de gaafste helmen van Egg Helmets voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Ze zijn geschikt voor alle sporten en buitenactiviteiten. En ze zijn zo superstoer omdat ze helemaal naar eigen wens te customizen zijn. Zo kun je een ‘skin’ uitkiezen en de helm versieren met een ‘ad-on’, zoals een kroontje, zonneklep of hanenkam. Als dat geen kinderhit wordt!

Bewonder de magische boom bij Woody’s

Kinderen zijn speciale gasten bij restaurant Woody’s in Holten (Overijssel). Ze vervelen zich geen moment in de speelhut, waar alles schots en scheef is en waar een magische boom staat, die zorgt voor spannende verrassingseffecten. Ook buiten is er volop vermaak. Want aan de rand van het terras staat een boomhut met een glijbaan en een grote zandbak. En als ze van al dat spelen trek hebben gekregen, dan is er aan lievelingsgerechten geen gebrek. Van pannenkoeken tot aan een miniburger. En van kindersalades tot aan een kids-steak. Als toetje krijgen kinderen een speciale Woody’s verrassingsmunt. Wat een feest!
http://www.woodysholten.nl/

Geen gejengel op de achterbank

Zomervakantie al geboekt? Dat is altijd een heerlijk vooruitzicht. Maar jengelende kids op de achterbank, daar kijkt niemand naar uit. Voor vakantiegangers die naar Frankrijk of Italië afreizen is er alvast een oplossing. Want met de KidsKompas Kinderlandkaarten zoeken kinderen precies uit waar de reis hen brengt. Op de compacte kaarten staat informatie over de vakantiebestemming, gewoontes van de lokale inwoners en een stukje geschiedenis. Reuze interessant dus. De KidsKompas Kinderlandkaarten zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en voor € 4,95 per stuk te bestellen via http://www.kidskompas.nl/

 
 

Reacties zijn gesloten.