Door:

15 juni: Wil jij financieel onafhankelijk zijn?

Nieuws / 5 mei 2012 /

De Delta Lloyd Groep Foundation ondersteunt initiatieven die bijdragen aan financiële redzaamheid en financiële bewustzijn in onze samenleving. De training: "Regel ‘t! Financiële redzaamheid voor gescheiden vrouwen" wordt voor een overgroot deel, door de foundation gefinancierd. Kijk snel wanneer je kunt deelnemen!

 

Speciaal voor vrouwen die gescheiden zijn, er midden in zitten of een echtscheiding overwegen, is de training Regel ‘t! ontwikkeld. De training Regel ‘t! wil vrouwen tijdens en na een scheiding de nodige handvatten geven om persoonlijk én financieel zelfverzekerd in het leven te kunnen staan.
Wist jij dat tweederde van alle vrouwen financieel niet onafhankelijk zijn? Dat betekent dat al deze vrouwen voor hun levensonderhoud (gedeeltelijk) afhankelijk zijn van het inkomen van een ander. Hierdoor zijn zij financieel kwetsbaar. Zij lopen immers financiële risico’s wanneer om één of andere reden het inkomen van de ander wegvalt.
Eén van de meest kwetsbare groepen zijn gescheiden vrouwen. Terwijl mannen er 7% op vooruitgaan, gaan vrouwen er na een scheiding financieel maar liefst 24% op achteruit!
 

Wil jij financieel redzaam zijn?
Vind jij het een uitdaging om zelfverzekerd in het leven te staan? Wil jij om zelfverzekerd in het leven te staan ook aan het financiële deel van jouw leven vorm geven? Dan is de training Regel ‘t! iets voor jou.

Denise Land en Annemarie Reintjes hebben in 2011 een drietal uiterst succesvolle trainingen Regel ’t gegeven. Vanwege het grote succes, zullen zij deze trainingen ook in 2012 geven.

Inhoud Training Regel ‘t!
De training begint met een telefonisch intakegesprek. Dit gesprek is bedoeld ter nadere kennismaking en om persoonlijke doelstellingen te formuleren. Op die manier weten wij naar welke kennis jij op zoek bent en kunnen wij het programma daar op aanpassen. Bovendien kan jij de training dan zo gericht mogelijk volgen.

De training zelf bestaat uit 1 dag. In de training wordt gewerkt aan het (financieel) handelen en gedrag en een positief zelfbeeld. Daarnaast is er tijdens de training aandacht voor de overdracht van financiële kennis. Door deze bijzondere mix worden de deelneemsters gemotiveerd om écht aan de slag te gaan met hun eigen financiën. Voor nu maar ook voor later.
Na ongeveer 2 weken wordt de training afgesloten met een eindgesprek. Tijdens dit gesprek wordt gecheckt of het je lukt om te werken aan de subdoelen en doelen die je tijdens de training geformuleerd hebt. Daar, waar nodig, word je nog verder op weg geholpen.

Leren en delen
De training Regel ‘t! is vooral een enorm succes vanwege de ideale mix van kennis opdoen en kennis- en ervaringsuitwisseling tussen deelneemsters onderling. Er is ruimte voor jouw individuele proces en het groepsproces. Hierdoor wordt bereikt dat bij jou de knop omgaat. Cursisten die de training al volgden, zeggen bijna allemaal dat zij aan de slag zijn gegaan met het bereiken van hun doelen en weer grip hebben op hun (financiële) leven.
Ook na de training kan je met elkaar in contact blijven via Linkedin-Regel ‘t en via Facebook-Regel ‘t. Uiteraard kan je nu al vast lid worden van (één van die) groepen.

Details training Regel ‘t!
Deze training is voor vrouwen die zijn gescheiden, er midden in zitten of een echtscheiding overwegen.

Kosten:
De training wordt gefinancierd door Delta Lloyd Groep Foundation. De Foundation ondersteunt initiatieven die bijdragen aan financiële redzaamheid en financiële bewustzijn in onze samenleving. De training wordt voor een overgroot deel, door dit maatschappelijk verantwoord ondernemen, gefinancierd.

Er wordt een eigen bijdrage van € 35 gevraagd. Dit is inclusief reader, NIBUD geldorganizer, koffie/thee en lunch.
Meer informatie en inschrijven voor 15 juni kan op arcoaching.nl

 
 

Reacties zijn gesloten.