Gratis inschrijven!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gratis op het platform adverteren en advertenties bekijken. Stuur elkaar gratis berichten om te kijken of een match mogelijk is. Wil je een afspraak maken en contact leggen? Je betaalt voor het opvragen of versturen van contactgegevens met credits.

Kies hoe je wilt inschrijven!

1. Particulier

Je werkt samen volgens de regeling dienstverlening aan huis. Je rekent contant af zonder BTW factuur. Het werk heeft een informeel karakter, afspraken worden gemaakt in onderling overleg.

 Je hebt een hulpvraag, klik hier:  Je wilt aan het werk als hulpaanbieder, klik hier:
 Hulp VRAGEN » Hulp AANBIEDEN»
 

2. ZZP’er:

Je bent zelfstandige en werkt voor jezelf. Je hebt echter wel een KvK inschrijving en werkt met BTW factuur. Je werkt voor particulieren, maar ook voor collega ZZP’ers en bedrijven. Je zoekt een collega op jouw project en hebt een vacature of je biedt een dienst aan. De betaling en facturatie verloopt via je onderneming. Voor het vermelden van je website, logo of contactgegevens betaal je met credits.

 Vacature plaatsen:  Dienst adverteren:
  VACATURE plaatsen » ADVERTENTIE plaatsen »
 

3. Bedrijf  (beta versie)

Je hebt meerdere mensen in dienst en wellicht ook meerdere vestigingen. Je adverteert jouw kindplaatsen, gastouders, zorgmedewerkers of vrijwilligers op de kaart. Of plaatst een wervingsadvertentie voor personeel.  Deze dienst is nog in ontwikkeling, we zoeken dan ook graag even contact met je om je wensen te inventariseren en je te helpen met het plaatsen van de juiste oproep.

 Vacature plaatsen:  Dienst adverteren:
  VACATURE plaatsen » ADVERTENTIE plaatsen »